Witte slaapkamer die zéker niet saai is

vrijdag, maart 3rd, 2017 geplaatst in Witte slaapkamer

Als het gaat om interieurkleuren, zijn er liefhebbers van neutrale kleuren en liefhebbers van échte kleuren. Beide mogelijkheden kunnen erg mooi zijn als je het op een goede manier toepast. Echte kleurenliefhebbers zijn vaak van mening dat alleen wit té saai is. Maar onderstaande witte slaapkamer bewijst het tegendeel. Een neutrale witte slaapkamer hoeft niet saai te zijn.

witte-slaapkamer-die-zeker-niet-saai-is

Het is de slaapkamer van een erg stijlvol ingericht Scandinavisch appartement gelegen in Stockholm. Een prachtig appartement met karakteristieke details zoals sierlijke lijsten, originele hardhouten vloeren, magisch stucwerk, grote ramen, noem maar op. Onder andere deze mooie details zorgen ervoor dat deze witte slaapkamer zéker niet saai zijn.

inbouwboekenkast-slaapkamer

Inbouwboekenkasten

In twee van de muren zijn bijvoorbeeld voorzien van nissen. Dusdanig grote nissen, dat ze er een soort inbouwkasten van hebben gemaakt, en gebruikt worden als boekenkasten. Om de neutrale kalme sfeer in tact te houden, hebben ze zelfs de boeken omgedraaid, zodat je alleen de witte bladzijdes zien in plaats van de kleurrijke kaften.

Warme tinten

Hoewel grotendeels in deze slaapkamer wit is, vind je hier ook warmere tinten. De blankhouten ladekast bijvoorbeeld in de hoek en de bijpassende blankhouten kledingrek. Hetzelfde geldt voor de lichtgrijze hoofdsteun, de drie kleine schilderijen naast het raam, de kussens op het bed en de mooie bol lamp boven het bed.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE