Stijlvolle Zweedse witte slaapkamer

zondag, april 6th, 2014 geplaatst in Witte slaapkamer

Deze witte slaapkamer heb ik gevonden bij Trendenser.se. Het is zo’n super mooie slaapkamer, waar je urenlang naar kan blijven kijken zonder dat het verveeld. De stijl is typisch Zweeds. Een prachtige witte houten vloer gecombineerd met strakke witte slaapkamer muren, aangevuld met mooie sierlijke ornamenten aan het plafond en simpele en stijlvolle slaapkamer ideeën. Geniet er weer van!

Stijlvolle Zweedse witte slaapkamer

Wat ook opvalt is dat de witte slaapkamer best groot is. Dit biedt natuurlijk ook meer mogelijkheden bij het inrichten van de slaapkamer.

Simpele slaapkamer ideeën

Naast het tweepersoonsbed zijn zowel aan de linker- als rechterkant nachtkastjes gecreëerd van stapels tijdschriften. Hierop zijn twee zwarte nachtlampen geplaatst. Simpel maar wel erg leuk.

Om de witte kale muur wat invulling te geven, zijn boven het bed een aantal fotolijstjes opgehangen in verschillende stijlen en formaten. Hierin zitten zowel persoonlijke foto’s als mooie grafische prints. Een leuke manier voor slaapkamer decoratie.

Wat ik ook erg mooi vind, is de prachtige hanglamp die precies centraal aan het plafond in de slaapkamer is opgehangen.

En de échte eyecatcher vind je in de hoek van de slaapkamer. Daar staat namelijk een typisch Zweedse witte open haard. Super mooi!

Stijlvolle Zweedse witte slaapkamer

Stijlvolle Zweedse witte slaapkamer

Stijlvolle Zweedse witte slaapkamer

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE