Lichte, frisse en moderne slaapkamer uit Madrid

donderdag, februari 14th, 2019 geplaatst in Witte slaapkamer

Hoewel kleur natuurlijk super mooi is, vinden we lichte witte slaapkamers ook heel erg mooi. Donkere interieurs kunnen je depressief maken, en witte lichte interieurs kunnen je juist instant vrolijk maken. Hoe meer licht, hoe beter dus. Vandaag gaan we binnenkijken in de slaapkamer van een modern appartement uit Madrid. Licht, fris en modern. Zo zo je de stijl van deze slaapkamer kunnen omschrijven. Zijn dat de details die jou ook aanspreken? Kijk dan snel verder!

Lichte, frisse en moderne slaapkamer uit Madrid

Het is een klein appartement, waarvan het interieur gerealiseerd is door Spaans interieur en ontwerpbureau Plantea Studio. De Spaanse ontwerpers hebben hét perfecte ontwerp gemaakt, die perfect passen bij het appartement. Je hebt er te maken met veel en grote raampartijen, waardoor het heerlijk licht is door heel het appartement. En wat het appartement ook bijzonder maakt, zijn de betonnen balken en pilaren, die het appartement een stoer industrieel tintje geven.

Lichte, frisse en moderne slaapkamer uit Madrid

Betonlook gietvloer

Er is gekozen voor een strakke lichte basis, bestaande uit een gepolijste betonlook gietvloer en strak gestuukte witte wanden. Hierdoor wordt het lichteffect in het appartement optimaal. Dankzij de grote glazen schuifdeuren met de witte kozijnen en de super mooie koperen deurgrepen, profiteert de slaapkamer ook volop van de lichtinval. Aan de binnenkant van de schuifdeuren zijn gordijnen opgehangen, zodat de slaapkamer volledig afgesloten kan worden.

Vaste open inbouwkast

De slaapkamer is minimalistisch strak ingericht. De strakke vloer en de witte wanden zorgen daar voor. Over de gehele muur zijn bovendien vaste open inbouwkasten gerealiseerd, bestaande uit grote brede open planken, die voornamelijk gebruikt wordt als boekenkast. De kaften van de boeken geven de slaapkamer bovendien meer kleur.

Het bed is onder het brede raam geplaatst. Naast het bed zijn leuke houten zwevende nachtkastjes gemonteerd, met daarboven twee hele mooie koperen wandlampen. Deze vormen samen met de witte plafondspotjes de verlichting in deze slaapkamer. De cognac leren vlinderstoel is natuurlijk ook altijd een goed idee!

Lichte, frisse en moderne slaapkamer uit Madrid

Lichte, frisse en moderne slaapkamer uit Madrid

Bron: Planteaestudio.com | Fotografie: Alicia Macias

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE