Leuke Scandinavische slaapkamer met de perfecte open inloopkast

donderdag, mei 31st, 2018 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen, Witte slaapkamer

We hebben hier al heel veel slaapkamers voorbeelden laten zien, die ingericht zijn met een kledingkast. Een kledingkast in de slaapkamer is fijn, maar wat nog veel fijner is, is natuurlijk een inloopkast in de slaapkamer. Ook daar zijn natuurlijk heel veel soorten van. Vandaag willen we een slaapkamer laten zien met een echte ideale inloopkast. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

Leuke Scandinavische slaapkamer met de perfecte open inloopkast

Het is de slaapkamer van een super leuk ingericht appartement uit Stockholm. Het heeft een woonoppervlak van 112m2 en is ingericht met een ruime lichte woonkamer met open keuken, een mooie badkamer en twee slaapkamers. En één van de twee slaapkamers, de master bedroom, is voorzien van een hele fijne inloopkast.

Leuke Scandinavische slaapkamer met de perfecte open inloopkast

Scandinavisch interieur

De slaapkamer is net als de rest van het interieur stijlvol Scandinavisch ingericht. Lichte houten vloer, strakke witte muren en heel veel stijlvolle en tijdloze woondecoratie. Het bed is eigenlijk het enige meubelstuk in de slaapkamer, maar daaromheen vind je verschillende inspirerende ideeën. Een vloerkleedje, een nachtkastje met de stijlvolle lamp van IKEA, een leuk gedecoreerde vensterbank, en aan de muur is een mooie collage gecreëerd van een grote minimalistische lijst en verschillende zwart wit foto’s. Rechts van het bed is een witte kledingstang gemonteerd aan de muur, waar een aantal kledingstukken aan gehangen kunnen worden.

Leuke Scandinavische slaapkamer met de perfecte open inloopkast

Smalle inloopkast met kasten aan twee kanten

De meeste kleding vind je natuurlijk in de inloopkast. Die is ingericht aan de linkerkant. Daar vind je een smalle open nisje, die perfect is voor een inloopkast. Het fijne is dat je aan twee kanten kasten kunt inrichten. Er is gekozen voor volledig op maat gemaakte open kasten, bestaande uit open vakken, kledingroedes, ladekasten en schoenenvakken aan de onderkant van de kast. De linkerkant is voor de vrouw, terwijl de rechterkant voor man.
Helemaal aan het einde van de inloopkast is een grote spiegelwand op maat gemaakt. De spiegel zorgt ervoor dat de inloopkast een stuk dieper lijkt.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE