Leuke ideeën voor een witte slaapkamer op zolder

zondag, maart 23rd, 2014 geplaatst in Witte slaapkamer

Wederom nieuwe ideeën voor het inrichten van een witte slaapkamer. Dit keer komen de ideeën uit helemaal Canada. De ontwerpers van architecten studio rzlbd heeft in 2012 namelijk een oude Victoriaanse woning omgetoverd tot een echt droomhuis. De grootste slaapkamer, oftewel de master bedroom, is naar onze mening de mooiste ruimte.

Leuke ideeën voor een witte slaapkamer op zolder

In totaal heeft de woning een woonoppervlak van maar liefst 300m2, verdeeld over drie verdiepingen. De grote slaapkamer bevindt zich op de derde verdieping op de zolder.

Houten balken aan plafond

Aanvankelijk was het plafond hier op zolder verlaagd. Dit ziet er niet uit, waardoor de architecten besloten om de verlaging te verwijderen. Hierdoor zijn de prachtige houten balken aan het plafond weer zichtbaar geworden.

Deze houten balken vormen met de donkerbruine kleur bovendien voor het enige sterke contrast ten op zichte van de rest van witte slaapkamer. De basis wordt hier namelijk gevormd door de mooie witte houten vloer en de strakke witte muren.

Badkamer met vrijstaand bad in slaapkamer

Maar er zijn nog veel meer leuke ideeën te vinden in deze witte slaapkamer. Deze master bedroom is namelijk voorzien van een eigen privé badkamer. De douche en de badkamermeubel vind je aan de rechterkant van het grote bed, terwijl aan de rechterkant een vrijstaand bad is geplaatst. Super mooi gedaan!

Leuke ideeën voor een witte slaapkamer op zolder

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE