Hemelbed

dinsdag, maart 4th, 2014 geplaatst in Bedden, Slaapkamer meubels

Een hemelbed is een bed, dat naast een normale bedframe ook een frame op het bed heeft. Deze constructie staat ook wel bekend als de bedhemel. In sommige slaapkamers laten ze de bedhemel zoals het is, maar sommige mensen hangen er bijvoorbeeld gordijnen of linnen aan. Vroeger werden hemelbed vooral gebruikt in de slaapkamer om privacy te creëren. Tegenwoordig zorgt dit vooral voor een romantische en hemelse sfeer in de slaapkamer. Een goed idee dus voor als je een romantische slaapkamer wilt inrichten.

2e hands Hemelbed

Hemelbed

Hemelbed aanbieding

Hemelbedden

Mooi hemelbed

Romantisch hemelbed

Wit hemelbed

Soorten hemelbedden

Net als normale bedden zijn hemelbedden ook verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten. Zo heb je stalen hemelbedden, houten hemelbedden, sierlijke hemelbedden, landelijke hemelbedden en ook super strakke moderne hemelbedden. Dit betekent dus dat een hemelbed niet alleen wordt gebruikt in een landelijke romantische slaapkamer, wat veel wordt gedacht. Maar ook in de moderne slaapkamer kan je heel goed een hemelbed gebruiken. De prijs van een hemelbed ligt vaak wel iets hoger dan normale bedden.

2e hands hemelbed

Voor de mensen die het te duur vinden om een nieuw hemelbed te kopen, zijn er ook veel 2e handse hemelbedden te koop op Marktplaats. Vaak is het wel even goed zoeken, maar daarna is het een kwestie van een goeie deal maken. Wel is het verstandig om het 2e handse hemelbed te bekijken.

Wil je liever geen gebruikte 2e hands hemelbed? Dan is onze tip om de folders goed in de gaten te houden. Vaak staan hier namelijk hele goede aanbiedingen tussen!

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE