Het perfecte bohemian bed

zaterdag, augustus 26th, 2017 geplaatst in Bedden

Bohemian is helemaal hot. Niet alleen in de wereld van mode, ook in het interieur is bohemian erg populair. Met een bohemian buitenruimte zoals de tuin of balkon creëer je een heerlijke vakantiegevoel aan huis. Maar dat gevoel kan ook binnen in huis, en dus ook in je eigen slaapkamer. Er zijn verschillende manieren om die heerlijke relaxte, zorgeloze hippiesfeer te creëren. Met rotan meubels en accessoires bijvoorbeeld of met mooie exotische planten. Een bohemian vloerkleed of een macramé wandhanger zie je ook vaak terug in een bohemian interieur. En wij zijn hét perfecte bed tegengekomen, die eigenlijk niet mag ontbreken in een bohemian slaapkamer!

Het perfecte bohemian bed

Het perfecte bohemian bed

Het is een bohemian platform bed, die verkrijgbaar is bij Urban Outfitters. Het is gemaakt van mango hout, die kenmerkend zijn voor de bohemian Ibiza look. Het bed ziet er erg eenvoudig uit, maar de kracht zit in de prachtige ronde sierlijke pootjes. Het bed is bovendien super stijlvol opgemaakt.

Het perfecte bohemian bed

Het perfecte bohemian bed

Het perfecte bohemian bed

Afmetingen: 140cm/55″ x 34cm/13.5″ x 193cm/76’’
Het bed is hier verkrijgbaar voor €845,-.

Comments for this entry

Marielle

Hi!

Dit bed is te koop bij urban outfitters maar zij kunnen helaas geen meubels verzenden naar Nederland. Is het bed toevallig via slaapkamer ideeen te koop?

Groetjes,
Marielle

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE