Stoere loft slaapkamer met roze muren

dinsdag, februari 7th, 2017 geplaatst in Slaapkamer kleuren

We hebben hier nog niet zo heel veel slaapkamers laten zien met roze muren. Roze heeft natuurlijk een sterk vrouwelijk tintje, maar tegelijkertijd kan het juist ook heel stoer zijn. Deze slaapkamer is daar een heel mooi voorbeeld van. Een slaapkamer die door de ontwerpers van Studio Batiik is ontworpen, als onderdeel van een renovatieproject van een loft in Parijs.

Stoere loft slaapkamer met roze muren

Roze en grijze muren

Er is gekozen om een groot gedeelte van de muren in deze slaapkamer roze te schilderen. Niet knalroze, maar een mooie oud roze tint. Mooi roze is dus zóker niet lelijk! Het bijzondere is dat ze niet alle muren geheel roze hebben geschilderd. De twee muren aan de zijkanten zijn voor een deel roze geschilderd en gecombineerd met een deel grijs. Met de twee kleuren is een diagonale grens getrokken van de onderhoek naar de bovenhoek. Op die manier is er een bijzonder grafisch effect gecreeerd in deze slaapkamer. Ook het mooie plafond met de houten balken zijn in dezelfde tint grijs mee geschilderd, terwijl de inbouwkasten in de roze muur in het roze mee zijn geschilderd.

Stoere loft slaapkamer met roze muren

Aan de grote muur zijn twee stoere zwarte Tolomeo wandlampen van Artemide gemonteerd, die super mooi staan bij het roze.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE