Rustieke slaapkamer met uitzicht

maandag, september 1st, 2014 geplaatst in Rustieke slaapkamer

Dit is de mooie badkamer van een onder architectuur gebouwde woning gelegen in Stockholm. Een moderne woning uit Zweden met een interieur die je niet gewend bent van Scandinavische woningen. Dus geen witte houten vloeren en authentieke details. Alles is juist super strak en industrieel. Industriële kenmerken als betonnen muren, vloeren en plafonds, dikke ronde steunpilaren, en grote raampartijen die van de vloer tot aan het plafond lopen. De slaapkamer daarentegen heeft een iets warmere uitstraling. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Rustieke slaapkamer met uitzicht

Betonnen vloer en houten muren

De betonnen vloer loopt ook door helemaal door de slaapkamer. Maar doordat alle muren in de slaapkamer bekleed zijn met rustieke houten planken, heb je er meer te maken met een gezellige warme knusse sfeer. Dat is tóch wel zo prettig in de slaapkamer.

Aan de linkermuur vind je niet alleen een kast, maar daar heb je ook toegang tot het fantastische terras. De gehele buitenmuur is bovendien volledig van glas, waardoor je een adembenemend uitzicht hebt over het mooie meer.

Rustieke slaapkamer met uitzicht

Rustieke slaapkamer met uitzicht

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE