Rustieke chalet slaapkamer door Dröm Living

donderdag, juli 26th, 2018 geplaatst in Rustieke slaapkamer

Houd je van die sfeervolle rustieke chalet sfeer? Dan moet je een kijkje nemen in deze slaapkamer. Een super stijlvol en knus ingerichte slaapkamer door Dröm Living. Het Catalaanse interieurdesign studio uit Barcelona heeft een prachtig chalet appartement ontworpen gelegen in een bergachtige omgeving. Het appartement was oud en vervallen, maar de ontwerpers wisten op een hele bijzondere wijze het traditionele karakter te restaureren. Hieronder kan je een kijkje nemen in één van de slaapkamers.

Rustieke chalet slaapkamer door  Dröm Living

Rustieke inrichting

In totaal heeft het appartement drie slaapkamers, waaronder één master bedroom, één kamer met stapelbedden waar meerdere kinderen kunnen slapen en deze extra slaapkamer met een tweepersoonsbed. De rustieke chalet achtige sfeer is duidelijk aanwezig, vooral dankzij het traditionele houten plafond met de houten balken. Dit hebben ze gecombineerd met een sfeervolle houten vloer, bijpassende houten plinten en super stijlvol blauw geschilderde muren. Ook de mooie inbouwkast is in hetzelfde blauw geschilderd. Aan de deuren van de inbouwkasten zijn bovendien opgezette geweien opgehangen, die natuurlijk niet mogen ontbreken in de inrichting van een chalet. Hetzelfde geldt voor de gevlochten rieten opbergmanden en dikke boomstam krukjes, die als nachtkastjes zijn gebruikt.

Rustieke chalet slaapkamer door  Dröm Living

Rustieke chalet slaapkamer door  Dröm Living

Naast de rustieke accessoires, vind je ook moderne elementen in deze slaapkamer. Er is bijvoorbeeld een TV hoog aan de muur opgehangen naast het raam. En aan de met ruitjes behangen muur zijn stoere zwarte Jielde wandlampen opgehangen.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE