Slaapkamer ontwerp met koper en marmer

donderdag, februari 23rd, 2017 geplaatst in Romantische slaapkamer

We hebben hier eerder slaapkamers laten zien van mooie designhotels, waar je ontzettend veel inspiratie van kunt opdoen. Vandaag gaan we weer binnenkijken in een super mooi ingericht designhotel. Een prachtige luxe suite kamer die ingericht is met zowel mooie bijzondere materialen als mooie kleuren. We like it a lot!

kastenwand-slaapkamer

lounge-slaapkamer-combinatie

Het is een hotelsuite, dus het is meer dan alleen een slaapkamer. Naast een slaapkamer gedeelte heb je hier ook een geweldige badkamer, een lounge, een eethoek en zelfs een keuken.

Koper en marmer

De materialen en kleuren spelen hier een belangrijke rol. Koper is daar bijvoorbeeld, wat in het ontwerp terugkomt kleine details op de muren, de plinten, vazen, lampen, spiegels, deurgrepen, kranen, noem maar op. Het koper geeft het geheel een luxe en chique uitstraling. Hetzelfde geldt voor marmer, die in het interieur terugkomt in de nachtkastjes, de keuken achterwand, de tv meubel en de vloer in de badkamer.

oudroze-hoofdsteun

De combinatie van marmer en koper zorgt voor een romantische luxe sfeer in de hotel kamer suite.

Het bed is ook een geweldige eyecatcher in de slaapkamer. Niet alleen het oudroze bedframe, maar ook de mooie hoofdsteun.

Glazen wanden

De badkamer is volledig voorzien van glazen wanden, wat het geheel ook erg bijzonder maakt. Aan de binnenkant van de badkamer zijn wel gordijnen opgehangen, zodat je genoeg privacy hebt in de badkamer.

slaapkamer-ontwerp-met-koper-en-marmer-2

slaapkamer-ontwerp-met-koper-en-marmer

spiegel-marmer

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE