Luxe slaapkamer badkamer suite in een Aziatisch tintje

maandag, februari 27th, 2017 geplaatst in Luxe slaapkamer, Romantische slaapkamer

Ben je liefhebber van exotische en Aziatische interieurs? Dan zal je deze slaapkamer helemaal te gek vinden. Eigenlijk is het een complete slaapkamer suite, inclusief een eigen mini spa badkamer en een grote luxe inloopkast. Het ontwerp is gemaakt door de interieurontwerpers van K-16, die deze ruimte hebben ontworpen waar je heel het jaar door een geweldig vakantiegevoel zult hebben.

Luxe slaapkamer badkamer suite in een Aziatisch tintje

bad-in-vloer-badkamer

De gehele ruimte is super groot. Ze hebben dan ook gekozen om een gedeelte van de badkamer op een hoger niveau in te richten, die je middels een aantal treden kunt bereiken. In dit gedeelte bij het grote raam, vind je een heerlijk bad in de vloer en een grote open douche met luxe regendouche. Het andere gedeelte van de badkamer vind je iets verder op, met de wastafel, het toilet en de bidet.

Groot hemelbed

Dan de slaapkamer, daar gaat het uiteindelijk om. Daar wordt de blikvanger gevormd door het bed. Een groot modern hemelbed met een stoere stalen frame. Aan de muur bij het bed is een groot kunstwerk doek opgehangen, terwijl aan de andere grote muur een grote witte doek is gemonteerd voor de beamer. Naast moderne spotjes, hebben ze hier ook gekozen om bijvoorbeeld een grote rotan mandlamp aan het plafond te hangen.

Inloopkast met bamboe schuifdeuren

Rechts van het bed vind je de inloopkast. Een ruime inloopkast over de gehele breedte van de kamer, die afgesloten kan worden met prachtige bamboe schuifdeuren. Doordat de bamboe takken van de deuren bewust niet heel dicht tegen elkaar zijn gemonteerd, is er een bijzonder mooi transparant effect ontstaan. Het is vooral erg fraai als het licht binnen de inloopkast aan staat.

hemelbed-modern

open-badkamer-slaapkamer

beamer-slaapkamer

luxe-slaapkamer-badkamer-suite-in-een-aziatisch-tintje

wastafel-luxe-slaapkakmer-badkamer-suite

ruime-slaapkamer-luxe-ontwerp

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE