Klassiek chique slaapkamer uit Italië

maandag, april 10th, 2017 geplaatst in Romantische slaapkamer

De klassieke interieurstijl was vooral vroeger erg populair. Maar tegenwoordig zijn vooral de moderne, industriële, Scandinavische en vintage interieurs die vaak de voorkeur krijgen. Aan de ene kant begrijpelijk, maar tegelijkertijd ook erg zonde. Want de klassieke stijl kan ook heel erg mooi zijn. Gelukkig bestaan ze nog wel, liefhebbers van de klassieke interieurstijl. Onderstaande slaapkamer is daar een mooi voorbeeld van.

Klassiek chique slaapkamer uit Italië

Klassiek chique slaapkamer uit Italië

Inbouwkast kledingkast combinatie

Het gaat om een slaapkamer van een appartement uit Italië met een woonoppervlak van 75m2. Het gehele appartement is ingericht door Italiaanse interieur architect Indrė Sunklodienė. Hij heeft gekozen voor een chique klassieke stijl, die goed past bij het karakteristieke pand. Het is een erg ruime slaapkamer met grote raampartijen. Hierdoor is het mogelijk om naast een groot kingsize bed ook een grote inbouwkast te bouwen. Een multifunctionele inbouwkast, waar kledingkasten gecombineerd zijn met de tv-meubel.

Klassiek chique slaapkamer uit Italië

Visgraat vloer, lambrisering en patroon behang

Alles in deze slaapkamer heeft een klassiek tintje. De basis wordt gevormd door een prachtige chique visgraat vloer. En de muren zijn voorzien van klassieke witte lambrisering, in combinatie met een mooi sierlijk patroon behang.

Klassiek chique slaapkamer uit Italië

Klassieke meubels

Ook de meubels zijn klassiek chique. Niet alleen het bed met het klassieke fluwelen hoofdsteun, ook het nachtkastje, de fluwelen paarse fauteuil in de hoek, de bijzettafel en het gestoffeerde bankje aan de voet van het bed. Klassiek chique accessoires zoals de grote fluwelen vloerkleed en de mooie kroonluchter maken het plaatje helemaal af.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE