In deze slaapkamer slaap je als een echte Pariesenne

donderdag, februari 8th, 2018 geplaatst in Romantische slaapkamer

Het ontwerp van deze slaapkamer hebben we gevonden uit de portfolio van Véronique Cotrel. Het Franse interieurontwerp bureau heeft in het hart van Parijs de leiding genomen over de verbouwing en het interieurontwerp van een appartement met een woonoppervlak van 140m2. Het appartement was super gedateerd en door de vele kleine kamers voelde het erg hokkerig en donker aan. Daarom is er besloten om onder andere een nieuwe indeling te maken. En dit is de nieuwe master bedroom geworden!

In deze slaapkamer slaap je als een echte Pariesenne

Inbouwkast én badkamer en suite

De slaapkamer is ruim en lekker licht. Hoewel alles super strak is afgewerkt, zijn de originele details wel goed gerestaureerd, waardoor de chique karakteristieke sfeer nog steeds sterk aanwezig is. Vanwege het formaat van de slaapkamer is er de mogelijkheid om een grote op maat gemaakte inbouwkast te realiseren aan één kant van de slaapkamer. Een grote prachtige houten kast met enorm veel opbergruimte. Daarnaast is de slaapkamer ook voorzien van een luxe badkamer en suite.

In deze slaapkamer slaap je als een echte Pariesenne

Vloerbedekking

Voor de vloer is er gekozen voor vloerbedekking. Vloerbedekking wordt tegenwoordig steeds minder vaak gekozen, maar voor de slaapkamer is het nog steeds een populaire keuze. Het zorgt namelijk voor warme voeten, wat altijd fijn is in een ruimte als de slaapkamer.

In deze slaapkamer slaap je als een echte Pariesenne

Waterverf dip dye behang

De muren zijn strak afgewerkt en wit geschilderd. Er is wel één muur die een andere behandeling heeft gekregen. De grote muur achter het bed is namelijk behangen met een super mooie waterverf dip dye effect in oranje en paars.

In deze slaapkamer slaap je als een echte Pariesenne

Op basis van deze mooie basis, zijn er stijlvolle meubels en accessoires uitgekozen die erbij passen. Het bed met het paarse hoofdbord bijvoorbeeld, het bijpassende bedlinnen, de zilveren nachtkastje, de chique hanglampen boven de nachtkastjes, noem maar op.

Bron: Verocotrel.fr

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE