In deze mooie slaapkamer is een lounge ingericht!

zaterdag, november 10th, 2018 geplaatst in Romantische slaapkamer

Dit is de mooie slaapkamer van het Muntaner House. Het Muntaner House is een project van ontwerpstudio Meritxell Ribe. Zij hebben dit jaar een midcentury appartement verbouwd gelegen in Barcelona. Het appartement is volledig gemoderniseerd, maar de karakteristieke sfeer is volledig in tact gelaten. Zoveel mogelijk originele details zijn bewaard gebleven. En dat kan je vooral ook goed zien en voelen in deze prachtige slaapkamer.

In deze mooie slaapkamer is een lounge ingericht!

Lounge in slaapkamer

Het is een super ruime slaapkamer. Ze hebben er dan ook een echte slaapkamer suite van gemaakt. Naast een echte slaapkamer gedeelte, hebben ze ook een lounge ingericht. De achterkant is voorzien van super mooie karakteristieke raampartijen. Daar hebben ze de lounge ingericht, met een comfortabele fluweel groene bank, een bankje en een grote TV aan de muur. Deze lounge is weliswaar volledig open, maar tussen de lounge en de slaapkamer is een soort van poort aanwezig, waardoor de scheiding tóch erg duidelijk is.

In deze mooie slaapkamer is een lounge ingericht!

Houten vloer en bloemetjesbehang

De gehele ruimte is voorzien van een mooie sfeervolle houten vloer. De muren in de lounge zijn strak gestuukt en wit geschilderd, terwijl de muren in de slaapkamer behangen zijn met een mooi bloemetjesbehang. Ze hebben een modern hoofdbord gecreëerd, van strakke zwarte panelen. Je kunt spullen op het hoofdbord plaatsen, maar ook de stopcontacten zijn strak in het hoofdbord verwerkt.

Ook de spullen rondom het bed zien er erg stijlvol uit. Het vloerkleed onder het bed, net zwarte bijzettafeltje met het marmeren blad als nachtkastje, de design hanglamp daarboven, de ladekast tegenover het bed, noem maar op.

Bron: Meritxellribe.com

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE