Super kleine slaapkamer met dakraam

vrijdag, juli 6th, 2018 geplaatst in Kleine slaapkamer, Leuke slaapkamer ideeen, Moderne slaapkamer

Een groot huis is altijd fijn, maar klein wonen hoeft geen ramp te zijn. Dat bewijst ontwerpster en interieur architect Julia. Julia heeft een eigen interieurontwerp bureau genaamd Agency June. Naast heel veel inspirerende projecten, die ze voor verschillende klanten heeft gerealiseerd, heeft ze ook haar eigen appartement ingericht. Ze woont in een super klein appartement gelegen in het XVIIᵉ arrondissement in Paris, met een woonoppervlak van slechts 33m2. Om ervoor te zorgen dat ze er fijn kon wonen, is een praktische indeling dus erg belangrijk. Daarom heeft ze onderstaande oplossing bedacht voor de slaapkamer!

Super kleine slaapkamer met dakraam

Vaste trap naar slaapkamer

Het belangrijkste is de woonkamer. Die is licht en ruim. Om dat mogelijk te maken, heeft ze een blok gecreëerd, waar aan de onderkant de kleine open keuken is ingericht, terwijl je de slaapkamer aan de bovenkant vindt. De slaapkamer is dan ook bereikbaar middels een een speciaal op maat gemaakte trap, waar onder andere de keuken in verwerkt is.

Super kleine slaapkamer met dakraam

Super kleine slaapkamer met dakraam

Sterren kijken vanuit bed

Het is een hele kleine slaapkamer met een super laag plafond. Zo klein en zo laag, dat je het eigenlijk niet eens een volwaardige slaapkamer kunt noemen. Tóch is het een hele bijzondere en knusse ruimte. Jullie heeft de vaste wanden vervangen door mooie binnenramen, waardoor het ruimtelijker wordt. Daarnaast is er ook een groot dakraam gecreëerd, zodat de slaapkamer meer natuurlijk licht krijgt. En op die manier kan je vanuit het bed ook genieten van de mooie sterrenhemel. Als ze daarna wilt slapen, dan kan de raamdecoratie gesloten worden.

Super kleine slaapkamer met dakraam

Achter het bed is de muur ingericht als een open vaste inbouwkast, waar verschillende mooie spullen in geplaatst zijn, zoals, boeken, lampen en kaarsjes.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE