Strakke slaapkamer met een mooie doorloopkast

zaterdag, maart 2nd, 2019 geplaatst in Moderne slaapkamer

Dit is de slaapkamer van het Anita appartement gelegen in Porto Alegre, Brazilië. Een super mooi modern appartement met een totale woonoppervlakte van 70m2. Het interieurontwerp is gerealiseerd door interieur- en ontwerpbureau Ambidestro. Naast een nieuwe praktische indeling, hebben de Braziliaanse ontwerpers ook een super stijlvol en exclusief ontwerp gemaakt, gekenmerkt door hele mooie materialen. In totaal zijn er twee slaapkamers ingericht. Hieronder zien jullie de hoofdslaapkamer.

Strakke slaapkamer met een mooie doorloopkast

Ambidestro heeft prachtige materialen gebruikt zoals natuurlijk hout, Italiaans Carrara-marmer, geoxideerde lakens en leer vormen de setting van het tijdloze appartement. Daarmee heeft het appartement een warme, maar vooral ook een hele luxe uitstraling gekregen.

Strakke slaapkamer met een mooie doorloopkast

Doorloopkast

Deze slaapkamer is niet heel breed, maar wel vrij diep. Hierdoor was het mogelijk om een grote kast te bouwen. Deze kast hebben ze aan de muur gebouwd, waar de deur in zit. Ze hebben een soort doorloopkast gecreëerd, waar je eerst doorheen moet lopen, om vervolgens in het slaapgedeelte terecht te komen. Ook aan de slaapkamer kant zijn kasten gerealiseerd, waardoor er nog meer kastruimte is ontstaan.

Strakke slaapkamer met een mooie doorloopkast

Strakke afwerking

Strakke witte muren gecombineerd met een sfeervolle warme houten vloer. Ook het plafond is strak afgewerkt, waar moderne vierkante inbouwspots in verwerkt zijn. Er is een groot raam aanwezig, die overdag voor een mooie lichtinval zorgen. Als raamdecoratie is er gekozen voor luxe zwarte houten jaloezieën.

Aan de rechterkant vind je de toegang tot de badkamer en suite. Een kleine compacte badkamer, die erg stijlvol is ingericht met prachtige Marokkaanse zeliges tegels.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE