Strakke minimalistische slaapkamer met een half open roze badkamer

donderdag, maart 9th, 2017 geplaatst in Moderne slaapkamer

Voor een vervallen appartement gelegen in Barcelona, kregen de Italiaanse architecten Matteo Colombo en Andrea Serboli van architectenstudio CaSA de opdracht om een nieuw ontwerp te maken. De specifieke opdracht was om er een aantrekkelijk en stijlvol ingericht vakantiehuis van te maken. Er is een compleet nieuwe indeling gemaakt met meerdere slaapkamers, die allemaal een eigen privé badkamer hebben gekregen. En ze zien er allemaal super stijlvol en design uit. Hieronder zien jullie één van die slaapkamers!

strakke-minimalistische-slaapkamer-met-een-half-open-roze-badkamer

Het zijn allemaal hele strakke moderne slaapkamer met een minimalistische uitstraling. Strakke witte muren, betonvloer en weinig meubels. Saai zou je zeggen, maar door de badkamer die erbij hoort, wordt alles gecompenseerd.

Half open badkamer

De architecten hebben gekozen voor een half open badkamer, die op ongeveer 15cm hoger ligt dan de slaapkamer. De opening tussen de slaapkamer en badkamer is voor een derde gesloten middels een op maat gemaakte glazen wand van de vloer tot aan het plafond. Dit is meteen ook de douchewand die hoort bij de ruime inloopdouche. Je zou wel beide ruimtes van elkaar kunnen scheiden door middel van de witte gordijnen.

Roze tegels en plafond

De badkamer is volledig betegeld met minimalistische vierkante roze tegels. De roze vloer en de roze wanden zijn bovendien ook nog gecombineerd met een roze plafond. Alleen de raamkozijn, de wastafel en het bijbehorend blad en de stang daaronder, zijn wit.

badkamer-roze-tegels

half-open-badkamer

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE