Strak slaapkamer ontwerp met neutrale kleuren

dinsdag, januari 1st, 2019 geplaatst in Moderne slaapkamer

Het ontwerp van deze moderne slaapkamer met strakke lijnen is gemaakt door FonBureau. Het interieurontwerpbureau uit Rusland heeft in Moskou een modern appartement ontworpen van 190m2. Een luxe penthouse appartement met grote plafondhoge raampartijen met indrukwekkende uitzicht over de stad, praktische ruimtes en de Russische ontwerpers hebben er dus ook voor gezorgd dat het interieur er helemaal goed uitziet. Een praktische indeling, strakke lijnen, moderne voorzieningen en een mooi en warm kleurenpalet. Hieronder is te zien wat het resultaat is van de mooie slaapkamer, de master bedroom.

Strak slaapkamer ontwerp met neutrale kleuren

Grijs en hout

Ook in de slaapkamer heb je te maken met mooie grote raampartijen, die zowel veel natuurlijk licht zorgen als een geweldig uitzicht. De neutrale kleuren komen hier ook terug in de vorm van een mooie lichte houten vloer en strakke grijze wanden en deuren. Er is een grote muur die op een speciale manier is behandeld. Een groot deel, het middelste gedeelte is grijs gestoffeerd, waar ook een super grote abstracte schilderij aan opgehangen is. De twee zijkanten zijn bekleed met houten wandbekleding.

Strak slaapkamer ontwerp met neutrale kleuren

Design hoofdbord bed

Maar de grote blikvanger van de slaapkamer wordt gevormd door het bed. Het bed is centraal in de slaapkamer geplaatst, op een groot en kleurrijk vloerkleed. Ze hebben een hoofdbord laten maken met hetzelfde hout als het hout van de houten wandbekleding. In het hoofdbord zijn ook contactdozen en de twee nachtkastjes aan beiden kanten verwerkt.

Bron: Fonbureau.com

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE