Stoere slaapkamer van een voormalige bioscoop

vrijdag, oktober 5th, 2018 geplaatst in Moderne slaapkamer

Dit is de slaapkamer van een appartement die we hebben gevonden bij Zweedse makelaar Maklarhuset. Zij hadden een heel bijzonder appartement te koop. Een voormalige bioscoop uit 1939, die in 2014 volledig door Oscar Properties verbouwd is tot hele luxe en exclusieve appartementen. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 83m2, een moderne luxe badkamer, een ruime lichte woonkamer en open keuken en twee slaapkamers. Dit is dus één van de twee slaapkamers.

Stoere slaapkamer van een voormalige bioscoop

Groot raam met vakken

Deze slaapkamer, de master bedroom, grenst direct aan de woonkamer en de open keuken. Middels een grote op maat gemaakte strakke witte schuifdeur heb je vanuit de woonkamer toegang tot deze slaapkamer. Het is vrij ruim en erg licht. Dat het zo licht is, is voornamelijk te danken aan de grote originele raampartijen, die zowel plafondhoog als kamerbreed zijn. Het grote raam is verdeeld in negen stoere vakken. En voor het raam vind je een hele mooie klassieke zwarte designradiator.

Stoere slaapkamer van een voormalige bioscoop

Open kledingkast

Direct naast de schuifdeur, is een kledingkast ingericht. Een open kledingkast, ingericht met drie kledingroedes voor het ophangen van kleding met kledinghangers en een aantal open planken voor schoenen en accessoires. Er is gekozen voor een groot boxspring bed, met aan twee kanten een passend nachtkastje.

Stoere slaapkamer van een voormalige bioscoop

Alle wanden zijn strak en wit, gecombineerd met een lichte houten vloer. Bij het raam is ook een vloerkleed op de vloer geplaatst.

Bron: Maklarhuset.se

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE