Stoere slaapkamer met beton en hout door Blackhaus

maandag, mei 6th, 2019 geplaatst in Industriële slaapkamer, Moderne slaapkamer

Deze stoere slaapkamer is ontworpen en ingericht door Blackhaus. Het interieur- en ontweprbureau uit Polen heeft het PK43 project gerealiseerd, het interieurontwerp van een stoer penthouse appartement gelegen in het Poolse Krakow. Het is een super stoer appartement met stoere industriele details, zoals de grote raampartijnen en betonnen palfonds. Als onderdeel van het ontwerp, hebben ze de onderstaande slaapkamer ingericht. Houd je van stoere materialen zoals beton, maar tegelijkertijd ook van warme materialen zoals hout? Dan is dit een slaapkamer die jou zéker zal aanspreken!

Stoere slaapkamer met beton en hout door Blackhaus

De slaapkamer is ruim en licht. Dankzij de ligging op de hoek, is de slaapkamer voorzien van grote raampartijen over twee grote muren. Hierdoor ervaar je veel licht en ruimtelijkheid in de slaapkamer.

Stoere slaapkamer met beton en hout door Blackhaus

Betonnen vloer en plafond bij maatkast

Als je de slaapkamer binnen loopt, om je in het eerste gedeelte terecht, waar een grote kledingkast is gerealiseerd. Een grote strakke witte maatkast, die zowel over de gehele breedte als de hoogte van de muur loopt, helemaal naar het raam. Dit gedeelte onderscheidt zich door de betonlook vloer en het betonnen plafond.

Stoere slaapkamer met beton en hout door Blackhaus

Houten vloer, wanden en plafond

Het tweede gedeelte heeft namelijk een andere bewerking op de vloer en aan het plafond. Daar zijn de wanden, het plafond en de vloer met mooie houten planken bekleed. Het hout geeft de slaapkamer een warme en sfeervolle uitstraling. Het vormt bovendien een hele goede combinatie met het beton. Daarbij zijn mooie moderne en stoere meubels uitgekozne zoals het bed, de grijze fauteuil en het bureau.

Fotografie: Tom Kurek

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE