Splitlevel slaapkamer met glazen wanden

woensdag, september 5th, 2018 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen, Moderne slaapkamer, Slaapkamer kleuren

We hebben hier al een aantal inspirerende voorbeelden laten zien van slaapkamers die praktisch in de woonkamer zijn ingericht. Het is super leuk en inspirerend om te zien hoe creatief mensen daar mee omgaan. Vandaag hebben we nog zo’n voorbeeld, die nóg leuker en nóg bijzonderder is. Kijken jullie mee?

Splitlevel slaapkamer met glazen wanden

De slaapkamer is ontworpen door ontwerpbureau Studio Raro. Het Italiaanse ontwerpbureau heeft in het begin van dit jaar een klein appartement ontworpen en ingericht gelegen in Trento. Het appartement heeft twee slaapkamers, waarvan onderstaande slaapkamer de kleine slaapkamer is. En zoals gezegd, is deze slaapkamer praktisch ingericht in de leefruimte.

Splitlevel slaapkamer met glazen wanden

Verhoogde slaapkamer

De leefruimte is lekker licht. Daar hebben ze de woonkamer gecombineerd met een hele bijzondere open keuken. En naast de keuken is een verhoogd platform gecreëerd, waar de slaapkamer is ingericht. De muren van de slaapkamer bestaan uit glazen wanden, ondersteund door stoere zwarte stalen kozijnen. Door de verhoging is de slaapkamer een echte blikvanger geworden in het interieur.

Splitlevel slaapkamer met glazen wanden

Middels een kleine trap, bestaande uit drie treden, heb je middels mooie schuifdeuren toegang tot de slaapkamer. Om de slaapkamer volledig af te kunnen sluiten, zijn er aan de binnenkant van de glazen wanden gordijnen opgehangen. In de slaapkamer is een lichte vloer gecombineerd met witte en gele muren. Deze combinatie tref je ook aan in andere kamers van het appartement.

Splitlevel slaapkamer met glazen wanden

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE