Slaapkamer van een 300 jaar oude villa!

donderdag, december 20th, 2018 geplaatst in Industriële slaapkamer, Leuke slaapkamer ideeen, Moderne slaapkamer

Je komt ze zelden tegen, woningen die meer dan 300 jaar oud zijn. Maar we hebben er één gevonden in de portfolio van interieur- en architectenbureau Boris Ruzic. Zij hebben een heel bijzonder en inspirerend project gerealiseerd in de Kroatische stad Brtonigla, genaamd Villa Covri. Hieronder kunnen jullie zien hoe de slaapkamer is geworden!

Slaapkamer van een 300 jaar oude villa!

De buitengewone Villa Covri kenmerkt zich met de handtekening van de ontwerper, een van de toonaangevende Kroatische ontwerpers Boris Ružić. Het is gelegen in de buurt van de prachtige stad Novigrad. De villa dankt zijn naam aan het Istrische dorp Covri, waar het zich bevindt op slechts 4 km van het dichtstbijzijnde strand.

Mix van klassiek en modern industrieel

De villa is gebouwd in de 16e eeuw en is in 2017 volledig gerestaureerd met meubels van de hoogste kwaliteit en milieuvriendelijke verf. De oude balken die eeuwenlang deze prachtige villa hebben ingelijst, zijn ook gerestaureerd, terwijl de oude stenen muren goed bewaard zijn gebleven. Marmer van de hoogste kwaliteit uit Istrische steengroeven werd gebruikt om het huis te versieren. Het interieur van deze schoonheid bestaat uit drie verdiepingen die met succes gecombineerd zijn met een traditionele Istrische en moderne industriële stijl. Deze combinatie zie je ook een beetje terugkomen in de slaapkamer.

Slaapkamer van een 300 jaar oude villa!

Blauwe muren, betonnen plafond en visgraat vloer

In totaal beschikt de villa over 5 grote slaapkamers, 5 badkamers, een groot zwembad met een waterval, een grote woonkamer met een keuken, een patio en een loungeruimte. De stijlvolle interieurs zullen indruk op u maken met hun krachtige kleuren, comfortabele bedden en grote badkamers. In deze slaapkamer zijn alle muren super strak afgewerkt en geschilderd in een bijzondere opvallende blauwe kleur. Dit hebben ze gecombineerd met stoere moderne zwarte kozijnen en deurposten, én een chique visgraat houten vloer. Deze vormen een heel bijzonder contrast met het betonnen plafond. De meubels passen helemaal in dezelfde sfeer van de villa. De antieke stoel, de spiegel, het secretaire bureau… Super mooi!

Slaapkamer van een 300 jaar oude villa!

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE