Slaapkamer suite met betonlook en hout

maandag, december 24th, 2018 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen, Moderne slaapkamer, Rustieke slaapkamer

Vandaag hebben we weer een hele mooie slaapkamer suite binnenkijker, die op een hele mooie manier gecombineerd is met een en suite badkamer. Dit keer gaat het om een project van Architectenbureau Normless. De Griekse architecten hebben in 2017 een heel modern appartement ontworpen en ingericht van 185m2, en is gelegen in Thessaloniki. Houd je van de populaire combinatie van betonlook en hout? Kijk dan snel verder, want deze combinatie vind je terug in deze inspirerende slaapkamer suite!

Slaapkamer suite met betonlook en hout

Strak en sfeervol

In totaal is het appartement ingericht met twee kinderkamers en deze master bedroom. Alle ruimtes zijn ingericht in dezelfde stijl. Een strakke grijze betonlook gietvloer, betonlook wanden, hier en daar een geschilderde bakstenen muur, en verschillende houten afwerkingen, die het interieur een sfeervolle warme uitstraling geven.

Binnen- en buitenramen

Zowel in de slaapkamer als de badkamer zijn ramen aanwezig in de buitenmuur, waardoor het lekker licht is. En ook in de muur tussen de slaapkamer en de badkamer is een groot raam gecreëerd. Dit ziet er niet alleen erg mooi en speels uit, het geeft het geheel ook ruimtelijkheid. In plaats van ‘normaal’ glas, hebben ze gekozen voor matglas.

Naast het bed is een leuk zwevend houten nachtkastje gemonteerd. Ook het chique gouden wandlampje ziet er super leuk uit. Daarnaast komt hout ook terug aan de muren, in de vorm van stijlvolle houten wandbekleding.

Slaapkamer suite met betonlook en hout

Slaapkamer suite met betonlook en hout

Slaapkamer suite met betonlook en hout

Bron: George Sfakianakis

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE