Slaapkamer met strakke inbouwkasten én wastafel

zaterdag, september 23rd, 2017 geplaatst in Moderne slaapkamer

Interieur ontwerper Pia Capdevila heeft in Barcelona een klein appartement van 60m2 ontworpen en ingericht. Ondanks de beperkte oppervlakte, hebben ze er tóch voor gekozen om twee badkamers in te richten. Het zijn weliswaar twee kleine badkamers, maar er zijn niet veel mensen die hiervoor zouden kiezen. Eén van die badkamers is ingericht is badkamer en suite, grenzend aan de slaapkamer. Hieronder zien jullie het resultaat van die master bedroom.

Slaapkamer met strakke inbouwkasten én wastafel

Vaste inbouwkasten inclusief wastafel

Het is een karakteristiek appartment, maar de interieur ontwerper heeft het erg strak en modern ingericht. Een warme sfeervolle houten vloer is gecombineerd met strakke witte muren. En de helft van de muren zijn ingericht met vaste inbouwkasten. Strakke witte inbouwkasten met niet alleen kledingkasten, ook de wastafelmeubel en bijbehorende wastafel is daar onderdeel van. Om ruimte te besparen in de kleine badkamer en suite, hebben ze besloten om de wastafelmeubel en bijbehorende wastafel een plekje in de slaapkamer te geven. Middels een moderne witte schuifdeur heb je toegang tot de kleine badkamer en suite.

Slaapkamer met strakke inbouwkasten én wastafel

Slaapkamer met strakke inbouwkasten én wastafel

De slaapkamer is vrij neutraal ingericht, maar dankzij het kleurrijke bedlinnen, vind is de slaapkamer tóch erg kleurrijk geworden.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE