Slaapkamer met matte donkergrijze kalkverf

donderdag, maart 23rd, 2017 geplaatst in Moderne slaapkamer

We hebben hier vaker slaapkamers gezien met grijze muren. of deze design slaapkamer met grijze muren. Vandaag willen we wederom een slaapkamer laten zien met grijze muren. Maar tóch is deze slaapkamer heel anders dan de slaapkamers met grijze muren die we hier tot nu toe hebben laten zien. Kijk snel waarom!

slaapkamer-met-matte-donkergrijze-kalkverf

Minimalistisch exotisch

Het grote verschil is dat de muren hier geschilderd zijn in een matte donkergrijze kalkverf. het kalkverf geeft de slaapkamer een hele bijzondere uitstraling. Minimalistisch, maar ook een beetje exotisch. Het doet zelfs een beetje denken aan de prachtige wit gekalkte muren die je vaak tegenkomt in de Griekse architectuur. En dat in een modern Scandinavische appartement. Geweldig toch? De grijze muren hebben ze gecombineerd met een lichte houten vloer, wat dan wel weer heel erg Scandinavisch is.

slaapkamer-met-matte-donkergrijze-kalkverf

Minimalistische styling

De slaapkamer is voor de rest eenvoudig maar erg stijlvol ingericht. Een aantal mooie ingelijste prints aan de muren, stapels boeken op de vloer, een stoel aan de zijkant, en hele stoere zwarte industriële wandlampen. Zo mooi kan simpel en minimalistisch zijn. Op die manier wordt alle aandacht ook getrokken naar de mooie grijze muren.

slaapkamer-met-matte-donkergrijze-kalkverf

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE