Ruime slaapkamer suite met panoramisch uitzicht!

woensdag, december 26th, 2018 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen, Moderne slaapkamer

Het is geweldig als je vanuit huis een mooi uitzicht hebt. Natuurlijk is het geen musthave, maar het is wel mooi meegenomen. Vooral als je zo’n geweldig uitzicht hebt zoals in de onderstaande slaapkamer. Het is gewoon een levensecht schilderij!

Ruime slaapkamer suite met panoramisch uitzicht!

Totale verbouwing

De slaapkamer hebben we gevonden in de portfolio van architectenbureau RUFproject. Zij hebben in Vancouver in Canada een karakteristiek herenhuis uit 1900 in Point Gray opnieuw ontworpen en volledig gerenoveerd. Slecht uitgevoerde renovaties door de jaren heen, een ingeperkt plan en een alles behalve genegeerd uitzicht naar de noordkust zorgden voor een volledige heroverweging van het huis. De belangrijkste prioriteit van de architecten was om het huis nieuw leven te geven door het terug te trekken naar het oorspronkelijke en vervolgens te weven in een modern huis.

Ruime slaapkamer suite met panoramisch uitzicht!

Panoramisch uitzicht

De noordgevel werd volledig geopend, zodat je een fantastisch panoramisch uitzicht hebt over de bergen aan de noordkust, de inham van Burrard en het centrum van Vancouver. Deze slaapkamer, de master bedroom, gelegen op de bovenverdieping, werd opnieuw beschouwd als een verzameling ruimtes onder een puntdak met mooie houten balken.

Met behulp van een lichte stalen structuur was het mogelijk om de volle breedte van glas te ondersteunen voor de gehele noordgevel. Op die manier hebben ze een geweldig uitzicht gecreëerd in de slaapkamer.

Open luxe badkamer

Het is een super ruime en lichte slaapkamer suite geworden. Een grote open ruimte met een hoog plafond, die middels een volledig op maat gemaakte houten kledingkast verdeeld is in een slaapkamer en een open badkamer. Strakke witte wanden, de overloop van de houten vloer in de slaapkamer naar de marmeren vloer in de badkamer, het vrijstaand bad bij het raam, de mooie meubels en sanitair in de badkamer, het open haard, de comfortabele Eames lounge chair… Over alles is nagedacht door de architecten!

Ruime slaapkamer suite met panoramisch uitzicht!

Ruime slaapkamer suite met panoramisch uitzicht!

Fotografie: Ema Peter

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE