Ruime lichte slaapkamer met een grote kledingkast en een werkplek

zaterdag, januari 5th, 2019 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen, Moderne slaapkamer

Een ruime lichte slaapkamer met een grote kledingkast en een werkplek. Zo luidt de wens van de bewoners voor het ontwerp van onderstaande badkamer. Met deze wens zijn ze naar IDstudio gegaan, een interieur- en ontwerpstudio uit Slovenië, die uiteindelijk het volledige appartement voor deze mensen hebben ontworpen en ingericht. En het resultaat is inspirerend mooi. Kijk snel verder en raak geïnspireerd van de unieke en leuke oplossingen in deze slaapkamer!

Ruime lichte slaapkamer met een grote kledingkast en een werkplek

Bed met hoofdbord tot aan het plafond

De slaapkamer heeft een groot raam, die van de vloer tot bijna het plafond loopt, waardoor het hier voorzien wordt van meer dan voldoende natuurlijk lichtinval. Alle wanden zijn strak gestuukt en wit geschilderd, en gecombineerd met een hele mooie warme houten vloer. Er zijn twee grote muren aanwezig in deze slaapkamer. Aan de ene grote muur vind je het bed. Een mooi modern op maat gemaakt bed met een bijpassend hoofdbord, die helemaal tot aan het plafond loopt. Het bestaat uit een mooie eikenhouten frame, en zowel het bed als het hoofdbord is afgewerkt met mooie blauwgrijze stoffering met een herringbone (Hongaarse punt) structuur. Dit zorgt voor meer sfeer en warmte in deze slaapkamer.

Ruime lichte slaapkamer met een grote kledingkast en een werkplek

Op maat gemaakte kastjes

Links en rechts vind je op maat gemaakte nachtkastjes. Lage nachtkastjes met twee ladekasten, waar zowel spullen in als op geplaatst kunnen worden. Daarboven zijn twee kleine ronde nachtlampjes aan de muur gemonteerd. Aan de linkerkant van het bed vind je een zwevend dressoir met ladekasten, die van hetzelfde hout is gemaakt als het bed en het hoofdbord. En daarboven is een mooie moderne spiegel gemonteerd.

Ruime lichte slaapkamer met een grote kledingkast en een werkplek

Strakke inbouwkast met werkplek

Ook voor de tweede grote muur is gekozen voor maatwerk. Daar hebben ze namelijk een grote muurbrede en muurhoge inbouwkast gebouwd. Een strakke inbouwkast met strakke witte deuren. Aan de rechterkant is een grote nis open gelaten, waar een werkplek is gecreëerd. Met hetzelfde eikenhout, is een zwevend bureau en open vakkenkastjes gerealiseerd. Super mooi!

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE