Mooie slaapkamer met vrolijke kleuren

vrijdag, januari 11th, 2019 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen, Moderne slaapkamer, Slaapkamer kleuren

Houd je van veel kleurgebruik in een interieurontwerp? Dan zal je deze slaapkamer vast en zeker leuk vinden. We hebben het gevonden op de website van ontwerpbureau A Lentil Design. Zij hebben in Taipei Neihu Dist. een klein appartement van 63m2 volledig verbouwd. Het appartement was eerst bewoond door twee bewoners. Ondanks dat het niet heel groot is, was het ingericht met twee badkamers, twee slaapkamers en twee woonkamers. Je kan je voorstellen dat het toen allemaal erg hokkerig was. De nieuwe eigenaar wilde er weer een ‘normaal’ appartement van maken, met één ruime open woonkamer, één moderne open keuken, één mooie badkamer, en één grote slaapkamer. Hieronder kunnen jullie een kijkje nemen in deze slaapkamer.

Mooie slaapkamer met vrolijke kleuren

Door het vermindering van het aantal vertrekken in het appartement, zijn alle kamers nu veel groter geworden. Dat geldt voor de woonkamer, keuken en badkamer, maar vooral ook de slaapkamer. Hierdoor hebben ze de mogelijkheid om meer dan alleen een slaapplek te creëren in de slaapkamer. Het is licht en ruim genoeg om er ook een grote kledingkast te plaatsen, én een werkplek in te richten.

Mooie slaapkamer met vrolijke kleuren

Vaste kledingkast en werkplek

De kledingkast en de werkplek vind je aan het begin van de slaapkamer, naast elkaar. Als je binnenkomt, tref je meteen aan de linkerkant de kledingkast aan. Een grote vaste inbouwkast, die volledig tot aan het plafond is gemaakt, en afgewerkt is met strakke rode deuren. Aan de zijkant van de kast is een mooie decoratieladder geplaatst, waar verschillende accessoires aan gehangen kunnen worden, zoals hoeden en sjaals. Direct daarnaast vind je de werkplek. Er is een zwevend bureau gemaakt, waar je lekker aan kunt werken.

Mooie slaapkamer met vrolijke kleuren

Blauwgroene muur

Zoals gezegd is het een slaapkamer waar veel kleuren zijn gebruikt. Ze hebben gekozen voor een mooie sfeervolle houten vloer. Deze houten vloer is gecombineerd met strakke muren. De meeste muren zijn wit geverfd, maar de grote muur, waar het bed tegenaan is geplaatst, en ook het stukje muur bij de werkplek, heeft een mooie blauwgroene kleur gekregen. Het gele dekbed past super leuk bij die blauwe muur.

De grote witte muur is ook nog gedecoreerd met een mooie brede wandplank, waar verschillende leuke spullen op zijn geplaatst.

Bron: Alentildesign.com

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE