Mooie slaapkamer met inloopkast door Canny Architecture

donderdag, mei 2nd, 2019 geplaatst in Moderne slaapkamer

In de portfolio van Canny Architecture hebben we een geweldig project gevonden in Canny. Het is het Brighton Concept home, gekenmerkt door een strakke, moderne en minimalistische inrichting. Alles ziet er super mooi en inspirerend uit, van de zwarte houten accenten en de stalen omlijsting tot de marmeren werkbladen en de grote ramen die van de vloer tot het plafond lopen. We zijn benieuwd wat jullie van de slaapkamer vinden!

Mooie slaapkamer met inloopkast door Canny Architecture

Warm en sfeervol

Dit is de master bedroom geworden. Een ruime en lichte slaapkamer, die gecombineerd is met een prachtige inloopkast. Wanden zijn strak afgewerkt en wit geschilderd, samen met het plafond. En op de vloer is er gekozen voor licht tapijt. Je zult hier dus geen last hebben van koude voetjes. Het straalt zelfs heel veel warmte uit.

Mooie slaapkamer met inloopkast door Canny Architecture

Meubels en accessoires

Het bed is lekker ruim en voorzien van een mooi ontwerp, bestaande uit een gerookte eikenhouten onderstel en een mooi hoofdbord van leer. Andere meubels die in de slaapkamer te vinden zijn, zoals de nachtkastjes, de cognac leren poef en de super stijlvolle fauteuil in de hoek, passen er prachtig uit. Zelfs de grote vierkante schilderij aan de grote kale witte muur is perfect. Hetzelfde geldt ook voor de taupe gekleurde linnen gordijnen.

Inloopkast met zwarte kasten

Aan de andere kant van de slaapkamer is de inloopkast ingericht. Prachtige zwarte eikenhouten kasten, die zowel over de gehele breedte als de hoogte lopen. De koperen deurgrepen maken het nog net iets chiquer. Daarnaast vind je er ook lage ladekasten, die voor nog meer opbergruimte zorgen. Naast strakke inbouwspotjes in het plafond, zijn er ook nog drie zwarte minimalistische spotjes gemonteerd aan het plafond.

Bron: Estliving.com | Fotografie: Derek Swalwell

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE