Mooie moderne slaapkamer in Sevilla

woensdag, oktober 3rd, 2018 geplaatst in Moderne slaapkamer

Deze slaapkamer is gelegen in de stad Sevilla, in de autonome gemeenschap Andalusië, in Spanje. Naast de arena van La Maestranza en de rivier de Guadalquivir om precies te zijn. Het is de slaapkamer van een moderne, elegante en functioneel ingericht appartement en het heeft een prachtig uitzicht over deze charmante stad, die vol is van geschiedenis en hoeken die ons ertoe dwingen om er verliefd op te worden. Het werd ontworpen door het architectenbureau Francesc Rifé in het jaar 2015. Hieronder zien jullie dus het resultaat van de hoofdslaapkamer!

Mooie moderne slaapkamer in Sevilla

Master bedroom

De eigenaren van het appartement, dat zich op de bovenste verdieping van een traditioneel gebouw bevindt, wilden een ruimte die meer open was en meer licht had. Het appartement is verdeeld tussen twee perfect gedefinieerde gebieden – het daggedeelte en het nachtgedeelte. Het nachtgedeelte heeft twee kleine slaapkamers, evenals een slaapkamer met een ensuite badkamer en een kleedkamer.

Mooie moderne slaapkamer in Sevilla

Gebleken dennenhouten vloer

Op de vloer is er gekozen voor een mooie houten vloer. Prachtige brede gebleekte dennenhouten planken, die ook doorlopen op de grote muur achter het bed. De overige muren en het plafond zijn strak gestuukt en wit geschilderd.

Mooie moderne slaapkamer in Sevilla

Zowel links als rechts van het bed zijn moderne witte nachtkastjes geplaatst met een plank op de vloer en ook zwevende kastjes, die gemonteerd zijn aan de houten wand. In het plafond zijn rechthoekige spotjes gebouwd en tegen de houten wand is een strook gecreëerd waar ledverlichting in verwerkt is.

Tegenover het bed is een grote inbouwkast gerealiseerd met grote witte schuifdeuren.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE