Mooi slaapkamer ontwerp dat exclusiviteit uitstraalt

maandag, februari 4th, 2019 geplaatst in Moderne slaapkamer

Interieur- en ontwerpbureau Eva Myard Interior ontwierp deze hele mooie slaapkamer, als onderdeel van het G Lyon 6 project, het totaal ontwerp van een modern appartement gelegen in de Franse stad Lyon. De ontwerpers kregen de opdracht om een modern interieur te ontwerpen, dat exclusiviteit uitstraalt. Met het gebruik van hele mooie en bijzondere materialen, hebben zij een passend ontwerp gemaakt, die de verwachtingen van de bewoners had overtroffen. Hieronder kunnen jullie het prachtige resultaat zien van de slaapkamer.

Mooi slaapkamer ontwerp dat exclusiviteit uitstraalt

Bruine muren

In plaats van de standaard muurkleuren, zoals wit of grijs, is er gekozen voor een stijlvolle bruine kleurtint voor de muren. Drie van de vier muren zijn daarmee geverfd. En één muur, het hoofdbord muur, waar het bed tegenaan is geplaatst, is behangen met een mooi jungle behang. Deze muurbehandeling is gecombineerd met een sfeervolle eiken houten vloer, die enorm veel warmte en exclusiviteit uitstraalt.

Mooi slaapkamer ontwerp dat exclusiviteit uitstraalt

Exclusieve uitstraling

Die exclusiviteit komt eigenlijk in alle details terug in deze slaapkamer. Zo heeft het bed een luxe leren hoofdbord. En de twee nachtkastjes aan beide kanten passen daar heel mooi bij. Hetzelfde geldt voor de twee grote hanglampen, die daarboven hangen, bestaande uit een grote witte bol met de gouden accenten. Gouden accenten komen ook terug in andere onderdelen van de slaapkamer, zoals de ronde spiegeltjes aan de muur en de gouden draadstoel in de hoek van de slaapkamer.

Mooi slaapkamer ontwerp dat exclusiviteit uitstraalt

Aan het uiteinde van het bed is een strakke moderne kast gebouwd, waar de TV in verwerkt is. Het leuke is dat de TV in de kast geschoven kan worden, als deze niet gebruikt wordt.

De slaapkamer is voorzien van grote ramen en openslaande deuren naar het balkon. Dit betekent natuurlijk wel dat raamdecoratie enorm belangrijk is in deze slaapkamer. Ze hebben gekozen voor verduisterende okergele gordijnen, die heel mooi passen bij de bruine muurkleur en de houten vloer.

Mooi slaapkamer ontwerp dat exclusiviteit uitstraalt

Bron: Evamyard.com | Fotografie: Alexandre Moulard

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE