Moderne slaapkamer met perfecte inloopkast

zondag, oktober 7th, 2018 geplaatst in Moderne slaapkamer

Je hebt aparte inloopkasten en je hebt inloopkasten in slaapkamers. Sommige slaapkamers zijn genoeg om er een inloopkast in te richten. Daar zijn verschillende manieren voor. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een scheidingswand, maar je kunt ook kiezen voor een open inloopkast. Daarnaast zijn er ook voor-ingedeelde ruimtes, die speciaal bedoeld zijn voor de slaapkamer én de inloopkast. Dat is natuurlijk helemaal ideaal. Vandaag gaan we daar hét perfecte voorbeeld van laten zien.

Moderne slaapkamer met perfecte inloopkast

Schuifdeur

Dee slaapkamer was in 2017 ontworpen door interieur- en architectenbureau Estudio Miriam Barrio. In Barcelona hadden ze een modern apaprtement ontworpen, die perfect is afgewerkt met de mooiste materialen. Zo hebben ze in deze slaapkamer gekozen voor een stoere strakke betonlook gietvloer, en alle wanden zijn strak gestuukt en wit afgewerkt. Naast de slaapkamer, vind je er ook een inloopkast. Een en suite inloopkast, gescheiden door een moderne op maat gemaakte witte schuifdeur.

Moderne slaapkamer met perfecte inloopkast

Houten bed en kasten

De betonlook vloer en de witte muren kunnen natuurlijk kil overkomen. Om dat te compenseren is er gekozen voor verschillende mooie houten accenten. Het houten bed bijvoorbeeld, die ook nog eens erg mooi is opgemaakt met een witte linnen dekbedovertrek. En ook de inloopkast is gebouwd met prachtige eiken houten ladekasten aan de onderkant. Dit hebben ze aan één kant gecombineerd met een vaste witte frame met open vakken en kledingroedes. Aan de andere kant vind je zelfs nog meer ladekasten met aan de bovenkant nog meer open houten planken. Een ideale kledingkast met heel veel opbergruimte.

Fotografie: Jose Hévia

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE