Moderne slaapkamer met een mediterraanse sfeer

zaterdag, januari 19th, 2019 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen, Moderne slaapkamer

Houd je van de mediterraanse sfeer? Kom dan een kijkje nemen in deze mooie slaapkamer. Een slaapkamer die ontworpen is door interieur- en architectenbureau Need Design. Het creatieve bureau uit Oekraïne heeft het Zhukoffsky een heel mooi interieurontwerp gemaakt voor een modern appartement met een woonoppervlak van 78m2. Het appartement is super strak afgewerkt, en voorzien van moderne en luxe gemakken, die de ontwerper gecombineerd heeft met een hele stijlvolle mediterraanse kleuren en materialen. Je krijgt er instant een zomers gevoel van!

Moderne slaapkamer met een mediterraanse sfeer

Hout, hout en hout

De slaapkamer is ingericht in een hele fijne lichte ruimte met grote raampartijen. Opvallend zijn de houten balken aan het plafond, die de slaapkamer heel veel karakter geven. Deze mooie houten balken zijn gecombineerd met een bijpassende houten vloer en lichte stenen muren. Een perfecte basis voor een mediterraanse sfeer in de slaapkamer.

Moderne slaapkamer met een mediterraanse sfeer

Mediterraanse sfeer

Ook de rest van de inrichting pas mooi bij de mediterraanse sfeer. Zo is er een prachtige houten op maat gemaakte kledingkast gebouwd aan de rechterkant van de slaapkamer, die zowel over de gehele breedte als hoogte van de muur loopt. En het lage houten bed ziet er ook geweldig bij. Daarnaast vind je in de slaapkamer ook kleinere zomerse accessoires en details. Het vloerkleed onder het bed, het wandkleed aan de muur boven het bed, en overal zijn er prachtige exotische planten in mooie plantenpotten op de vloer geplaatst.

Moderne slaapkamer met een mediterraanse sfeer

De verlichting ziet er ook heel mooi uit. De twee gouden wandlampen aan de muur, en de grote draadhanglamp boven het bed is zelfs een echte blikvanger geworden.

Bron: Needdesign.com.ua

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE