Moderne slaapkamer met een matglazen inloopkast

vrijdag, april 12th, 2019 geplaatst in Moderne slaapkamer

Bij Tobi Architects vonden we deze slaapkamer, en die moesten we hier met jullie delen. De interieurarchitecten en ontwerpers uit Rusland hadden twee jaar geleden in 2016 een appartement ontworpen voor een jong stel. Het is een ruim appartement gelegen in de stad Dnipro, en heeft een woonoppervlak van maar liefst 180m2. Het stel houdt van ruimtelijkheid en licht. Deze twee factoren speelden dan ook een belangrijke rol in de briefing voor het interieurontwerp voor hun appartement. Hieronder kunnen jullie zien wat het resultaat is van de slaapkamer!

Moderne slaapkamer met een matglazen inloopkast

Licht en ruimtelijkheid in modern interieur

De interieurstijl van het appartement kan je omschrijven als strak en modern. Er is gekozen voor een neutrale basis, bestaande uit een lichte sfeervolle houten vloer, die een mooie combinatie vormt met de strak gestuukte witte wanden. Alle vertrekken zijn erg ruim, maar vooral ook ruimtelijk en licht. Zo hebben ze in de woonkamer een vaste scheidingswand gebouwd tussen de woonkamer en de woonkeuken, waar een grote moderne open haard in verwerkt is. Het open haard is transparant, waardoor je zowel vanuit de woonkamer als de keuken daarvan kunt profiteren. Het glas zorgt bovendien voor de gewenste ruimtelijkheid en licht in die mooie ruimte.

Moderne slaapkamer met een matglazen inloopkast

Inloopkast met matglazen wanden

Licht en ruimtelijkheid kom je ook tegen in de slaapkamer. Het is een ruime lichte slaapkamer, met dezelfde basis van de houten vloer en de strakke witte muren. De slaapkamer is ruim genoeg om er ook een inloopkast in te bouwen. Een volwaardige afgesloten inloopkast, die alleen vanuit de slaapkamer bereikbaar is. De inloopkast is volledig gebouwd van glazen wanden, matglazen wanden, waardoor het natuurlijk licht tot in de inloopkast kan doordringen. Het geeft de slaapkamer bovendien een leuk en speels tintje.

Moderne slaapkamer met een matglazen inloopkast

Op maat gemaakt hoofdbord over hele breedte

Het bed vind je naast de inloopkast. Ze hebben een mooi maatwerk hoofdbord gerealiseerd, bestaande uit gevoerde en gestoffeerde vakken. Het hoofdbord loopt volledig over de gehele breedte, waardoor het een echte exclusieve uitstraling heeft gekregen. De twee witte lage nachtkastjes en de mooie hanglampen serie passen er super mooi bij.

Bron: Tobiarchitects.com

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE