Moderne slaapkamer in een modern houten huis

woensdag, maart 20th, 2019 geplaatst in Moderne slaapkamer

Moderne woningen worden vooral gemaakt van beton, maar er zijn nog steeds heel veel mensen die kiezen voor houten huizen. Sterker, houten huizen nemen zelfs in populariteit toe. Naast dat een houten huis erg knus en sfeervol is, is wonen in een houten huis ook een stuk gezonder en aangenamer. Vandaag willen we dan ook een slaapkamer laten zien van een houten huis. Een moderne houten huis met een totale woonoppervlak van maar liefst 300m2. Hieronder zien jullie hoe de master bedroom is geworden!

Moderne slaapkamer in een modern houten huis

Houten muren

Het ontwerp van deze slaapkamer is onderdeel van een groot project van interieur- en architectenstudio INT2 architecture. Zij hebben in Sint Petersburg in Rusland de opdracht gekregen om deze enorme villa met een zwembad in de tuin in te richten. Zowel de buitenkant als de binnenkant van de woning is goed te zien dat het gaat om een houten woning. Veel houten muren zijn namelijk volledig in het zicht gelaten. Hier in deze slaapkamer hebben ze één muur wel bewerkt. Deze muur is strak gestuukt en samen met de strakke deur mintgroen geverfd.

Moderne slaapkamer in een modern houten huis

Mintgroen

De overige muren zijn wel van hout, gecombineerd met een sfeervolle lichte houten vloer. Het hout geeft de slaapkamer een heel warm en sfeervol gevoel, en om dat gevoel nóg meer te benadrukken, hebben ze ook een groot wollen vloerkleed op de vloer geplaatst.

Passend bij de mintgroene muur, hebben ze ook een strakke moderne mintgroene TV meubel genomen. Het bed is ook erg mooi, met een hoofdbord waar knopen in verwerkt zijn. De slaapkamer is lekker licht, dankzij het grote raam en de glazen deur, die toegang biedt tot het balkon.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE