Moderne Scandinavische slaapkamer uit Boekarest

woensdag, september 14th, 2016 geplaatst in Moderne slaapkamer

Deze stoere moderne slaapkamer is ontworpen door de architecten Bogdan Ciocodeica en Diana Rosu. De Bulgaarse architecten hebben in Boekarest een modern appartement ontworpen voor een jong gezin, die een stijlvolle en vooral praktische inrichting wilden hebben. Hieronder zien jullie hoe de mooie slaapkamer is geworden.

Moderne Scandinavische slaapkamer uit Boekarest

Scandinavische design

De ruime slaapkamer heeft een modern Scandinavische stijl gekregen. Een lichte houten vloer is gecombineerd met blauwgrijs geschilderde muren. De basktenen muur, de muur waar het bed tegen is geplaatst, is volledig wit geschilderd. Door het wit te schilderen, heeft de slaapkamer een minder rauwe en industriële look gekregen. Wit past meer in de Scandinavische stijl. Daarbij zijn mooie accessoires gebruikt zoals de staande lamp, de witte hanglamp, de groene stoel en het mooie bijzettafeltje van HAY.

Moderne Scandinavische slaapkamer uit Boekarest

Open l-vormige inloopkast

Eiken hout speelt een belangrijke rol in deze slaapkamer. Niet alleen is het bed en de wandkast naast het bed daarmee gemaakt. Er is ook een inloopkast gecreëerd met hetzelfde eiken hout. Een open l-vormige inloopkast, die compact is, maar vooral ook heel veel opbergruimte bied voor kleding en accessoires.

Bron: Urdesignmag.com | Fotografie: Andrei Mărgulescu

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE