Moderne luxe slaapkamer met een klassiek chique afwerking

zondag, september 9th, 2018 geplaatst in Luxe slaapkamer, Moderne slaapkamer

Hoewel er steeds vaker wordt gekozen voor een harde vloerafwerking zoals een houten vloer, laminaat of zelfs gietvloer, is vloerbedekking ook nog erg populair. Vooral in de slaapkamer wordt er nog regelmatig gekozen voor vloerbedekking. Het grote voordeel is natuurlijk dat het voor warmte zorgt voor de voeten. Voor een ruimte als de slaapkamer is dat altijd wel fijn. Onderstaande slaapkamer is een mooi voorbeeld, een moderne slaapkamer die ontworpen is door de ontwerpers van Neil Salvia Building Designs.

Moderne luxe slaapkamer met een klassiek chique afwerking

Het is de slaapkamer van een modern familiehuis gelegen in het Australische Perth. Het interieurontwerp kenmerkt zich met strakke lijnen en een monochroom kleurenpalet, maar hier en daar tref je ook chique klassieke elementen aan. Deze details tref je ook aan in deze luxe slaapkamer.

Moderne luxe slaapkamer met een klassiek chique afwerking

Chique afwerking

Op de vloer vind je een donkergrijze vloerbedekking, gecombineerd met strakke witte muren en een muur die bekleed is met mooi donkergrijs behang. Het behang zorgt voor een nóg chiquere uitstraling, vooral in combinatie met de sierlijsten aan het plafond en de gekozen slaapkamer meubels. Het fluwelen grijze bed bijvoorbeeld met het hoge hoofdbord of de twee chique nachtkastjes. De donkergrijze gordijnen met het sierlijke patroon past er ook helemaal bij. Tegen over het bed vind je een lange zwevende TV meubel met daarboven een TV.

Moderne luxe slaapkamer met een klassiek chique afwerking

Badkamer en suite met glazen deur en raam

De slaapkamer is ook ingericht met een eigen badkamer en suite. Niet alleen vind je daar een grote glazen deur, er is ook een grote raam geplaatst in de badkamer muur, waardoor je vanuit de slaapkamer in de badkamer kunt kijken en visa versa. Hierdoor doet het een beetje denken aan een kamer van een luxe en chique hotel.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE