Moderne luxe slaapkamer met door Bellas Artes

maandag, november 12th, 2018 geplaatst in Luxe slaapkamer, Moderne slaapkamer

Deze luxe moderne slaapkamer is ontworpen door de ontwerpers van interieur- en architectenbureau Bellas Artes. Zij hebben dit project, een super mooi modern appartement gelegen in Spanje, in 2018 gerealiseerd. Het is een modern interieurontwerp met gebruik mooie materialen. Hout is bijvoorbeeld een belangrijk materiaalsoort dat overal in het appartement een belangrijke rol speelt, vooral ook in de slaapkamer.

Moderne luxe slaapkamer met door Bellas Artes

Hoofdbord ontwerp

In de slaapkamer vind je een warme houten vloer, maar hout komt ook terug in de twee zwevende nachtkastjes naast het bed en de houten wandbekleding aan de muur boven het bed. Het hoofdbord is in klassieke barokstijl, gekenmerkt door de knopen, die je bijvoorbeeld ook ziet in de bekende chesterfield banken. Dit bijzondere hoofdbord is volledig op maat gemaakt en loopt over de hele breedte van de muur. Boven het hoofdbord vind je een combinatie van de houten latten aan de rechterkant, en een bijzondere muurschildering aan de linkerkant.

Moderne luxe slaapkamer met door Bellas Artes

Donkergrijze muur

De muur tegenover het bed, de muur rondom de deur én de deur zelf zijn geschilderd in een soort donkergrijze betonstuc. Een heel mooi contrast tussen industrieel stoer en klassiek chique. Tegen die muur is bovendien een grote moderne TV opgehangen.

Rechts van het bed is een inbouwkast gerealiseerd. Ook die is super strak en modern en afgewerkt met strakke lichtgrijze schuifdeuren.

Moderne luxe slaapkamer met door Bellas Artes

Verlichting en decoratie

Als verlichting is er gekozen voor zwarte lange rails, waar spotjes in verwerkt zijn. Om overal in de slaapkamer voldoende licht te krijgen, zijn er twee rails parallel naast elkaar gemonteerd. Daarnaast vind je er ook mooie gouden hanglampen boven het rechter nachtkastje en een vloerlamp bij het andere nachtkastje. Ook de andere decoratie accessoires passen mooi in dezelfde stijl. Het vloerkleed, het dekbedovertrek, de combinatie van overgordijnen en inbetween gordijnen, leuke planten, noem maar op.

Moderne luxe slaapkamer met door Bellas Artes

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE