Moderne loft slaapkamer ontwerp

zaterdag, februari 25th, 2017 geplaatst in Moderne slaapkamer

Vandaag willen we een hele mooie en stoere slaapkamer laten zien. Een ruime lichte loft slaapkamer met een hoog plafond en bakstenen muren. De ruimte is van zichzelf al geweldig, dus je hoeft geen wonderontwerper te zijn om het leuk in te richten. Oekraïense interieurontwerper en architect Anton Gorbatenko wist wel raad met deze prachtige ruimte en heeft het nog eens verrijkt met een bijzonder mooi ontwerp. Nice job!

grote-vloerkleed-onder-bed

grote-schilderij-boven-bed

Lambrisering in ombre effect

De bakstenen muren zijn wit geschilderd. Witte bakstenen hebben in vergelijking met onbewerkte bakstenen een veel minder rauwe uitstraling, maar zijn nog steeds super stoer. De ontwerper heeft deze witte bakstenen muur bovendien ook nog eens opgepimpt, door een lambrisering aan te brengen met gele verf met een ombre effect. Dit effect loopt bovendien super leuk door op de grote lange gordijnen, en vormt daarmee een mooi geheel in deze slaapkamer.

moderne-loft-slaapkamer-ontwerp-2

Slaapkamer styling

Op de vloer vind je een chique visgraat vloer, wat altijd een geweldig idee is in een ruimte met hoge plafonds. Een groot deel van de vloer is wel bedekt met een moderne grijze vloerkleed onder het bed. Het bed zelf met een grijze hoofdsteun is eenvoudig, maar door de stoere zwarte stalen wandlampen en de mooie schilderij aan de muur boven het bed hebben daar veranderingen in gebracht.

Helemaal aan de rechterkant naast de deur, vind je een grote inbouwkast die helemaal tot aan het plafond loopt. Dankzij de hoogte van het plafond heb je hier enorm veel opbergruimte.

moderne-loft-slaapkamer-ontwerp-3

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE