Moderne bedstede slaapkamer

donderdag, november 8th, 2018 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen, Moderne slaapkamer

Deze super toffe slaapkamer is een ontwerp van TOWOdesign. Het Chinese interieur- en architectenbureau heeft in Shanghai een modern appartement ontworpen en ingericht. Het appartement is met een woonoppervlak van slechts 40m2 erg klein, maar dat is ook één van de belangrijkste reden waarom de architecten deze opdracht hebben gekregen. De wens was om een zo praktisch mogelijk en esthetisch mooi appartement te hebben. Het resultaat is super inspirerend!

Moderne bedstede slaapkamer

Houten wandbekleding

Het appartement kan je omschrijven als kleurrijk en modern. Door de gebruikte oplossingen, zou je zelfs kunnen spreken van een futuristisch appartement. Een strakke lichte gietvloer is gecombineerd met strakke witte muren, maar er zijn ook een aantal muren die op een andere manier zijn bewerkt. Zo is de muur in de woonkamer ingericht met een grote stoere houten op maat gemaakte TV meubel, en is de buitenkant van de badkamer volledig met hout bekleed.

Moderne bedstede slaapkamer

Vaste kasten

De houten bekleding hebben ze ook toegepast voor de slaapkamer. De slaapkamer is naast de knalgele keuken ingericht. Ze hebben een soort moderne bedstede gebouwd van hout, gekenmerkt door mooie ronde hoeken. Middels een vaste trap, kan je de slaapkamer betreden. Zowel als onder de slaapkamer zijn handige kasten gebouwd. Maar dit is nog niet alles, want naast de moderne bedstede slaapkamer vind je nog een grote op maat gemaakte witte kledingkast. Het is een soort inloopkast geworden in de slaapkamer. In een klein appartement als deze heb je immers nooit genoeg opbergruimte!

Moderne bedstede slaapkamer

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE