Modern ontwerp voor compacte slaapkamer

donderdag, april 4th, 2019 geplaatst in Moderne slaapkamer

Voor een single zakenvrouw, heeft architectenbureau MO Architekci het appartement ontworpen. Een klein modern appartement gelegen in de Poolse stad Poznan. Het appartement is praktisch ingedeeld met een ruime open woonkamer, open keuken en eethoek. In dit soort kleine appartementen wordt vaak gekozen om een en suite badkamer te creëren bij de enige slaapkamer. Dat wilde de bewoonster niet, waardoor er een aparte slaapkamer en een aparte badkamer zijn gerealiseerd. Hieronder kunnen jullie zien hoe de slaapkamer is geworden.

Modern ontwerp voor compacte slaapkamer

Grijs hoofdboord tegen grijze muur

Het is een compacte slaapkamer met lekker veel licht. De basis is strak en neutraal, bestaande uit een sfeervolle eikenhouten vloer en een combinatie van strakke witte en grijze muren. Het bed is tegen de grote grijze muur geplaatst, met een op maat gemaakt smal muurtje. Dit muurtje ziet er niet alleen strak uit, het wordt ook gebruikt als een soort nachtkastje, waar kleine spullen op geplaatst kunnen worden. Het bed met het grijze frame en hoofdsteun past daar heel strak bij. Naast minimalistische spotjes aan het plafond, zijn er ook een viertal hanglampen boven het bed opgehangen.

Aan de rechterkant van het bed is een inbouwkast gerealiseerd. Een grote strakke op maat gemaakte inbouwkast met strakke witte deuren. Deze kast geeft de slaapkamer nóg meer die strakke en moderne uitstraling.

Modern ontwerp voor compacte slaapkamer

Modern ontwerp voor compacte slaapkamer

Bron: Mo-architekci.pl | Fotografie: Ayuko Studio

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE