Modern afgewerkte karakteristieke slaapkamer van Hotel Alexandra

Soms herken je aan bepaalde kleine details dat het gaat om een woning in een bepaalde stad. Deze slaapkamer is daar een mooi voorbeeld van. We hebben het over de tegels in deze slaapkamer. Super mooie karakteristieke en kleurrijke patroontegels, die je vooral tegenkomt in Barcelona. Yes, we gaan een kijkje nemen in één van de mooie slaapkamers van het mooie Hotel Alexandra in Barcelona die ingericht is met super leuke inspiratie ideeën!

Modern afgewerkte karakteristieke slaapkamer van Hotel Alexandra

Originele details

Hotel Barcelona is op een steenworp gelegen van Passeig de la Gràcia. De fashion, culturele en commerciele centrum van Barcelona. En ook de Rambla is niet ver gelegen van het hotel. Het hotel is gevestigd in een prachtig karakteristiek pand, die op een hele stijlvolle manier is verbouwd. Veel originele details zijn gerestaureerd en bewaard gebleven, wat erg goed te zien is in deze slaapkamer.

Modern afgewerkte karakteristieke slaapkamer van Hotel Alexandra

Strakke moderne afwerking

Niet alleen de mooie patroontegels zijn bewaard gebleven, ook de sierlijke ornamenten en sierlijsten aan het plafond zijn op een perfecte manier gerestaureerd en hergebruikt. Dit hebben ze gecombineerd met een super strakke afwerking en stijlvolle moderne meubels en accessoires. Aan de ene muur is een grote brede kast gerealiseerd, bestaande uit zowel dichte als open kasten. En de TV is aan de muur daartegenover opgehangen, naast een kleine collage van verschillende ingelijste mooie foto’s.

Modern afgewerkte karakteristieke slaapkamer van Hotel Alexandra

Hoofdbord bureau combinatie

Voor het bed is een op maat gemaakt hoofdbord gecreëerd van hetzelfde hout als de inbouwkast. Dit hoofdbord functioneert tevens als bureau aan de andere kant. Ook de verlichting, een mix van klassieke vloerlampen, hanglampen en een tafellamp past erg mooi bij het totaal plaatje.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE