Maatwerk design slaapkamer ontwerp

donderdag, november 22nd, 2018 geplaatst in Luxe slaapkamer, Moderne slaapkamer

Maatwerk in een slaapkamer is altijd een goed idee. Of het nou om een maatwerk hoofdbord gaat, een maatwerk nachtkastje of een maatwerk inbouwkast. Als je iets op maat laat maken, zal dat altijd beter passen in een interieur dan dat je het kant en klaar aanschaft. Het is immers maatwerk en perfect afgestemd op wat jij wilt. Dat is ook te zien in de slaapkamer die we vandaag aan jullie willen laten zien. Een super mooie moderne slaapkamer, waar heel veel elementen op maat zijn gemaakt. Get inspirerd!

Maatwerk design slaapkamer ontwerp

Master bedroom

Het ontwerp van deze slaapkamer is gerealiseerd door de architecten Emil Dervish en Iya Turabelidze van architectenstudio Thirty Eight. Zij hebben in de Oekraïense hoofdstad Kiev een modern appartement ontworpen van 85m2. Naast een ruime woonkamer, open keuken en badkamer, is het appartement ook voorzien van twee slaapkamers. De ene slaapkamer is ingericht als kinderkamer, en dit is de master bedroom.

Zwarte muren

De master bedroom is ruim en licht, en de architecten hebben het op een hele bijzondere en stijlvolle manier ingericht. Er ligt hier een chique visgraat houten vloer, terwijl de muren zwart zijn geschilderd. Niet helemaal zwart, want aan de bovenkant van de muren is een strook van ongeveer 40cm wit gelaten. Dat is ook de hoogte van de doorkijkraam aan de bovenkant van de muur, waar het bed tegen aan staat.

Maatwerk design slaapkamer ontwerp

Groen gestoffeerde en gevoerde hoofdbord muur

Die muur is sowieso een hele bijzondere muur. Die is namelijk helemaal bekleed met gevoerde en met groen gestoffeerde bekleding, over de hele breedte en hoogte van de muur. Deze groene muur vormt een hele mooie combinatie met het zwarte designbed, de twee paarse nachtkastjes en de bijbehorende design hanglampen.

Maatwerk kledingkast en make-up tafel

Deze hoofdbord muur is niet het enige wat op maat is gemaakt. Ook de muur tegenover het bed vind je maatwerk oplossingen. Daar is namelijk een grote op maat gemaakte kledingkast gebouwd. Net als de muren, is deze ook grotendeels zwart met een bovenste strook kasten die wit zijn geverfd.

Aan de linkerkant is een nisje open gelaten, waar een make-up tafel is gemaakt. Een hele mooie gouden zwevende make-up tafel, gecombineerd met een paars glazen achterwand, een designspiegel en een koeienhuid krukje.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE