Luxe slaapkamer met houten vloer, wand en plafond

vrijdag, mei 25th, 2018 geplaatst in Moderne slaapkamer

Dit slaapkamer ontwerp is ontworpen door de ontwerpers van akiHAUS Design Studio. De ontwerpers uit Singapore hadden vorig jaar een super modern en luxe appartement ontworpen. Het bijzondere is dat je een heel duidelijk contrast ziet tussen het ontwerp van de leefruimte, waar de woonkamer en de keuken te vinden zijn, en de privé ruimtes met de slaapkamers en de badkamer.

Luxe slaapkamer met houten vloer, wand en plafond

Warme uitstraling

De woonkamer en de keuken zijn ingericht met een stoer en zelfs beetje een kil kleurenpalet, bestaande uit voornamelijk zwart. Zwarte muren, donkere marmeren vloer, zwarte kozijnen… En in de slaapkamers zie je daar bijna helemaal niets van terug. Alleen de zwarte kozijnen zijn hetzelfde. Voor de rest heeft de slaapkamer vooral een warme en knusse uitstraling gekregen.

Luxe slaapkamer met houten vloer, wand en plafond

Houten vloer, wand en plafond

Deze warme knusse uitstraling is vooral te danken aan het hout. In de slaapkamer ligt een mooie warme houten vloer, die doorloopt op de gehele muur waar het bed tegen aan is geplaatst. En het loopt zelfs door over een groot gedeelte van het plafond. Dit ziet er niet alleen warm uit, het straalt ook een bepaalde luxe uit. Vooral in combinatie met de strak verwerkte spotjes in het plafond. Ook de grote op maat gemaakte inbouwkast tegenover het bed past helemaal bij het luxe plaatje.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE