Luxe moderne slaapkamer met make-up tafel

donderdag, oktober 11th, 2018 geplaatst in Moderne slaapkamer

In de portfolio van Tomer Ben Dor zijn we onderstaande slaapkamer tegengekomen. Een heerlijke ruime, lichte en luxe slaapkamer, die onderdeel is van een luxe ruime vrijstaande villa gelegen in Herzliya in Israël. Houd je van moderne en luxe intereiurs? Dan zal deze moderne luxe slaapkamer jou zéker aanspreken!

Luxe moderne slaapkamer met make-up tafel

Harmonica deuren

Het bijzondere van deze slaapkamer, is dat je er vanuit de luxe tuin met zwembad uitzicht op hebt. En niet zomaar, want de slaapkamer is voorzien van een kamerbrede harmonicadeur, die over de gehele breedte geopend kan worden. Als het helemaal open staat, heb je als een super groot. Het ziet er niet alleen bijzonder en mooi uit, het zorgt ook voor enorm veel zonlicht in de slaapkamer.

Luxe moderne slaapkamer met make-up tafel

Inbouwkast

In de slaapkamer is er gekozen voor een combinatie van een sfeervolle lichte houten vloer en strak afgewerkte witte muren. Aan de grote binnenste muur is een enorme inbouwkast gerealiseerd. De kastdeuren zijn strak wit, en de muur daaromheen is stijlvol afgewerkt met houten wandbekleding.

Luxe moderne slaapkamer met make-up tafel

Luxe moderne slaapkamer met make-up tafel

Scheidingswand TV meubel en make-up tafel

Er is een scheidingswand geplaatst in de slaapkamer. Aan de slaapkamer kant wordt het gebruikt om de TV aan te hangen, zodat je lekker vanuit bed TV kunt kijken. Aan de andere kant van de scheidingsmuur is een make-up tafel gerealiseerd. Een mooie moderne zwevende make-up tafel en bijbehorende wandspiegel.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE