In deze mooie slaapkamer hebben de de jaren ’50 stijl gecombineerd met Scandinavisch

maandag, april 8th, 2019 geplaatst in Leuke slaapkamer ideeen, Moderne slaapkamer, Slaapkamer kleuren

In de portfolio van fotograaf Riccardo Gasperoni zijn we de mooie foto’s tegengekomen van het J50 project. J50 is een project, die gerealiseerd is door interieur- en designstudio Tenca & Associati. Zij hebben in Milaan een heel mooi jaren ’50 appartement ontworpen en ingericht. Het appartement kenmerkt zich typische jaren ’50 elementen, zoals deuropeningen met bogen en karakteristieke raampartijen. Daarbij hebben de ontwerpers een passend interieurontwerp gemaakt met mooie kleuren en stijlvolle Scandinavische designmeubels. Benieuwd hoe de slaapkamer eruit ziet? Kijk snel verder!

In deze mooie slaapkamer hebben de de jaren '50 stijl gecombineerd met Scandinavisch

Jaren ’50 stijl

Het is een heel fijne lichte slaapkamer, die ingericht is met heel veel sfeer en warmte. In het grootste gedeelte van het appartement is er gekozen om de vloer te betegelen met mooie tegels met een gespikkelde terrazzo vloer look. Deze vloer past mooi bij de jaren ’50 stijl van het appartement. Maar voor de slaapkamer wilden ze een smeer een sfeervolle en warme uitstraling. Daarom hebben ze daar gekozen voor een hele chique visgraat vloer.

In deze mooie slaapkamer hebben de de jaren '50 stijl gecombineerd met Scandinavisch

Visgraat houten vloer

Deze houten vloer hebben ze gecombineerd met strak afgewerkte witte wanden. De hoofdbord muur, de muur waar het bed tegenaan is geplaatst, heeft wel en speciale behandeling gekregen. Die is namelijk behangen met behang met een grijs waterverf effect. Het bovenste gedeelte is donker, en hoe lager het is, hoe lichter het wordt. Super mooi behang.

In deze mooie slaapkamer hebben de de jaren '50 stijl gecombineerd met Scandinavisch

Bed styling

Het gebied rondom het bed is erg leuk gedecoreerd. Het bed zelf is mooi opgemaakt met kleurrijke bedlinnen en kussens. En rondom het bed vind je leuke accessoires zoals de zwarte bijzettafel aan de rechterkant, de decoratieladder aan de linkerkant, verschillende bloemen en planten. En aan het uiteinde van het bed zijn stapels boeken en tijdschriften geplaatst, waar ook weer kleine styling spullen op geplaatst zijn. De koperen wandlampen aan de muur boven het bed passen er ook geweldig leuk bij.

Bron: Studiotenca.it | Fotografie: Riccardo Gasperoni | Styling: Irene Baratto

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE