In deze luxe slaapkamer is een mega grote inloopkast gecreëerd!

zaterdag, april 20th, 2019 geplaatst in Luxe slaapkamer, Moderne slaapkamer

Slaapkamers, waar ook een kledingkast of zelfs een inloopkast is gecreëerd, hebben we hier vaak genoeg laten zien. Sommigen hebben een bescheiden kledingkast, anderen hebben een echte inloopkast ingericht. In de slaapkamer die we vandaag gaan laten zien, hebben ze een mega inloopkast gecreëerd, met kasten aan meerdere kanten. Genoeg opbergruimte dus!

In deze luxe slaapkamer is een mega grote inloopkast gecreëerd!

De slaapkamer is onderdeel van een geweldig appartement gelegen in het Braziliaanse Porto Alegre. Daar heeft interieurontwerpbureau Ambidestro een bijpassend modern, luxe en super stijlvol interieurontwerp voor gemaakt. Het appartement is super ruim, en alles vertrekken zijn dan ook erg ruim opgezet.

In deze luxe slaapkamer is een mega grote inloopkast gecreëerd!

Er zijn meerdere slaapkamers ingericht, en dit is de master bedroom geworden. Een ruime brede slaapkamer met grote raampartijen. De wens van de bewoners was ook om een inloopkast in de slaapkamer te creëren, een mega ruime inloopkast.

Grote inloopkast

De ontwerpers hebben een ontwerp gemaakt, waarbij er sprake is van een aparte inloopkast, waar je doorheen kunt lopen. In de inloopkast heb je grote op maat gemaakte kledingkasten aan twee muren. Maar aan de buitenkant van de inloopkast, de muur tegenover het bed, zijn ook nog extra kasten gebouwd. Prachtige eikenhoutenkasten, waardoor er nóg meer kastruimte aanwezig is in deze slaapkamer.

In deze luxe slaapkamer is een mega grote inloopkast gecreëerd!

Luxe hoofdbord

Het hout komt ook terug in de sfeervolle houten vloer. Dat hebben ze hier gecombineerd met strakke witte muren. Wat ook erg mooi is, is het op maat gemaakte hoofdbord. Een gestoffeerd hoofdbord, bestaande uit verschillende grote vakken, die over de gehele muur van de slaapkamer loopt. In het hoofdbord zijn ook de wandcontactdozen en bediening van de slaapkamerverlichting verwerkt. Net zoals je dat vaak hebt in luxe hotels dus.

Bureau en nachtkastje

Naast het bed, bij het raam, is een bureau geplaatst, terwijl je aan de andere kant van het bed een nachtkastje vindt. Zowel het bureau als het nachtkastje hebben dezelfde stijl gekregen als de grote kledingkasten.

Fotografie: Marcelo Donadussi

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE