Exclusieve slaapkamer met verschillende tinten grijs

zondag, mei 28th, 2017 geplaatst in Moderne slaapkamer

Dit is de slaapkamer van een modelwoning van Zweedse projectontwikkelaar JM. Van Zweedse woningen zijn we gewend dat ze mooi en sfeervol zijn ingericht. Dat geldt voor deze modelwoning nóg meer. De projectontwikkelaar heeft de hulp ingeschakeld van bekende Zweedse interieurstylist Maria Ramse. De handtekening van haar stijl is hier in deze slaapkamer duidelijk terug te zien. Het ontwerp is te omschrijven als minimalistisch mooi, stoere materialen en een stijlvol kalm kleurenpalet.

Exclusieve slaapkamer met verschillende tinten grijs

Het appartement moest exclusiviteit uitstralen. Dat was ook de opdracht van de projectontwikkelaar aan de Zweedse interieurstylist. Het moest een exclusief appartement worden.

Tinten grijs

Maria koos voor een mooie grijze tint voor de muren. Deze grijs geschilderde muren geven de slaapkamer een strakke, minimalistische, maar vooral ook een kalme uitstraling. Perfect voor de slaapkamer dus. Dit hebben ze gecombineerd met een mooie chique visgraat houten vloer, waardoor je er ook een warme sfeer ervaart.

Exclusieve slaapkamer met verschillende tinten grijs

Zwart en kastanje hout

Het bed is netjes en stijlvol opgemaakt met bedlinnen in verschillende tinten grijs. En in de rest van de slaapkamer hebben ze de tinten grijs afgewisseld met stoere zwarte accenten en hier en daar donkere kastanje houten elementen. De wandlamp aan de grote grijze muur, de grote ronde spiegel boven het bed, de fotolijsten aan de wand en de stoere stalen kasten zijn bijvoorbeeld zwart, terwijl de ronde bijzettafeltjes naast het bed een chique kastanje houten dienblad hebben.

Exclusieve slaapkamer met verschillende tinten grijs

Dit alles heeft geresulteerd een mooie minimalistische slaapkamer met een exclusieve uitstraling. We like it a lot!

Bron: Hitta-hem.blogspot.nl | Fotografie: Emily Laye

Comments for this entry

wendy

Hoi

welke kleur grijs zit er op de muren van de slaapkamer? op de foto staat een vloer met visgraat
gr wendy

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE