Exclusieve slaapkamer met donkere kleurtinten

dinsdag, maart 12th, 2019 geplaatst in Luxe slaapkamer, Moderne slaapkamer, Romantische slaapkamer

Deze mooie slaapkamer hebben we gevonden op de website van Lauren Nelson Design. Lauren Nelson is een binnenhuisarchitect in de Bay Area, die bekend staat om haar schone, ontworpen interieurs die het gemak en de sfeer van Californië weerspiegelen. In elk project die ze heeft gerealiseerd komt dat weer op een bepaalde manier naar boven. Het is mooi dat een ontwerper of een architect een bepaalde handtekening heeft die heel erg herkenbaar is. Onlangs heeft ze ook een inspirerende familiewoning ontworpen, gelegen in Californië. Hieronder kunnen jullie zien hoe één van de slaapkamer is geworden, de master bedroom!

Exclusieve slaapkamer met donkere kleurtinten

Donkere muren

Het is een prachtig vrijstaand huis met zowel heerlijke buitenruimtes als een super fijn interieur. Veel ruimtes, zoals de badkamer, de keuken en de woonkamer zij ingericht met een licht kleurenpalet. Maar voor de slaapkamer heeft de architect juist gekozen voor meer donkere kleuren. Zo zijn de muren in deze slaapkamer donkergrijs blauw geverfd. Een hele mooie kleur, die de slaapkamer een exclusieve knusse uitstraling geeft. Deze donkergrijze blauwe muren zijn gecombineerd met een wit plafond en een prachtige sfeervolle houten vloer. Wat fijn is in deze slaapkamer, is dat het gelegen is op de hoek van de woning. Je hebt hierdoor te maken met veel raampartijen over twee muren. De muren zullen er dus niet voor zorgen dat het té donker wordt.

Exclusieve slaapkamer met donkere kleurtinten

Op maat gemaakt hoofdbord

Over de gehele breedte van de muur met de twee kleine ramen, is een hoofdbord op maat gemaakt. Dit gevoerde hoofdbord, bestaande uit drie stroken, past perfect bij de exclusieve uitstraling van het interieur. Dat geldt ook voor het houten bedframe en de twee kleine ronde witte marmeren bijzettafeltjes, die als nachtkastjes worden gebruikt naast het bed. De koperen lampen, het dekbedovertrek en het grote vloerkleed, die half onder het bed is geplaatst, zijn ook super mooi.

Aan de andere kant van de slaapkamer vind je een moderne open haard, afgewerkt met een prachtige chique marmeren schouw. Schitterend!

Exclusieve slaapkamer met donkere kleurtinten

Bron: Laurennelsondesign.com

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE